Wednesday, November 30, 2011

Lee Min Ho Buat Pembedahan Plastik

ewww...artis korea sekarang memang suka buat pembedahan plastik..macam dah jadi satu trend..cuba korang tengok gambar2 Lee Min Ho ni..adakah ini cuma photoshop atau pun memang satu realiti..o,maiiii...



korang nilaikanlah sendiri..tapi bagi bui benda2 ni tak mustahil sebab kalau korang perhatikan wajah2 artis korea sekarang macam perfect jer..seperti di atur2 susun letak wajahnya..wallahualam..

16 comments:

nurul nadia nasir said...

betoi!kebanyakkan artis korea semua buat pembedahan plastik!tu muka diorang bersih dan cantik jerr

Cik Rose Cute said...

Cik Rose sokong gan pendapat Bui tue...

AmirFX said...

Kmk asa sidaknya nang molah plastic surgery juak...

Redbloodsnow said...

biasalah cdak korea tok, bui. nang suka bedah plastik. huhu :D

ishiko said...

tulah kan...
kalau artis, semua nampak perfect

Wanie said...

nak cantik/hensem tak mustahil dorg buat kan..huhu..beza tu muka waktu kecik n dah besar..

*tangan wanie la tu kak..tp dua tahun lepas :)

Azhafizah[フィザ] said...

mostly camtu la kak bui.dorang ni obses kepada kecantikan..

sha my heart said...

70% rakyat Korea Selatan buat pembedahan plastik.

Lee Min Ho ni orang kata dia baut pembedahan hidung, kasi lagi mancung.

jemput ke blog: tips persediaan utk orang masuk dapur kita

kotak bulat said...

ooo my lee min ho..
berplastik ke... :(

ciK LyndaWawa said...

ala.....kedak mikel jeksen juak laa..alu mancong hidong.putih melepak jak....

masz86 said...

Mena kata ktk kak... muka dak nya nampak perfect jak.... ada kmk baca segek syrk recoding ya... paksa molah kontrak x boleh molah pembedahan plastik....

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

lainnye pic dulu dan sekarang.....tp diaorg ni mmg jambu la muka...

[sutera kasih] said...

aok..cdaknya nk mostly surgery semata2 huhu

Purplez_Gurlz said...

hnsem p syg..xorginal...huhux..

Anonymous said...

I really love your blog.. Pleasant colors & theme.

Did you develop this site yourself? Please reply back
as I’m looking to create my own site and would love to
know where you got this from or exactly what the theme is named.
Thank you! payday loans
Stop by my blog post - Payday loans

profmie said...

lah yeke..xtaw nk kata ape..tp ade jg yg xbt surgery coz make up..