Tuesday, November 1, 2011

Dah Tengok Sendiri Baru Percaya

ahad lepas kami sefamily keluar jalan2
asalnya nak keluar hari sabtu
tapi sabtu hubby bui terpaksa obertime pulak

jadi,plan di tunda ke hari ahad 
mula2 plan nak main boling dan tengok wayang
tapi sebab tak cukup masa
kami pergi tengok wayang sahaja

dari minggu lepas bui dan hubby
plan nak tengok cerita ni
adik bui dah tengok dan dia cakap memang sangat best

masa dia cakap tu,bui agak kurang percaya
sebab selalunya kalau dia cakap cerita tu best
mesti tak best bagi bui..hehe

tapi kali ni sebab nak tengok pelakon 
pojaan hati bui tu bui pergi jugak tengok

HUGH JACKMAN
bui jugak minat habis lakonan dia dalam VAN HELSING
sampai berpuluh2 kali tengok pun tak jemu..*_*
bila dah tengok baru percaya
memang cerita ni best gilerrrrrrrrrr
tak rugi tengok

sesiapa yang belum tengok
harus pergi tengok..
confem takkan menyesal

bui nak review filem memang tak pandai
cukuplah bui kata filem ni memang best
 dari 10 bintang,bui bagi 9
kalau tak percaya g tengok sendiri orite..*_*

siapa line tenet laju,jom kita tengok trailernya ok


**agak lambat update hari ni..internet datang sewel..huhu

10 comments:

Shafiq said...

Ramai Org Ckp Movie Real Steel nie best..xpgi tgok lg..

Munna said...

real steel memang best gilerrrrrr... i nangis tau...hahahahaha

Syuxer said...

perghh 9 bintang dibagi heheh..;)..itu tandanya amat bagus sekali hehe

ajumohit said...

kwn2 aju pon kata citer ni best

Anum said...

sangat best kan sis

Azhafizah[フィザ] said...

lom sempat lg nk tgk muvee..gawat bz je ni..download je la nanti..tgk ntah bile..hihi

IntaNBerliaN said...

xtgk pun sbb xminat sgt nk tgk sbnarnya.. tv pun sy jarang tgk.. hihi

Anonymous said...

mmg best giler...terbaek...

AmirFX said...

Banyak juak sidak madah cita tok best.. Kmk gik nunggu cita tok kuar DVD k download... haha..

Piweet said...

da tengok crta ni...mmg best gler...piweet mnat jgak dngan HJ ni lagi2 masa di berlakaon crta x-men wolverine=)