Monday, November 14, 2011

Keletah My Princess

eh..eh..anak sapa ni..
anak bui lah..hihi
nak g mana tu..?
hehe..ni masa kita org g serikin
die tak nak dipimpin tau,nk jalan sendiri..
akibatnya,perjalanan kami lambat..
kaki pendek,jalan pun slow

comel tak..?mestilah..
anak bui..(perasan lebih..hehehe)

die ni lahir 6.3.2007..
tahun 2012 ni dia akan mula bersekolah
masuk tadika sama dengan abang


kalau korang nak tau,anak bui ni suka bergaya
tengoklah gambar2 die..
kalau kita ambik gmbr,ade jer posing yg dier buat
ni bui baru letak sket,kalau korang tengok gambar2 die yg lain mesti korang kata,
alahai...gediks nya die ni..hehehe


tengok..kan bui dh cakap..gediks..tah camner lah dier dh besar nnt ea...
hrp2 masa kecik jer die camni,kalau sampai besar..alamat abesslah bui...
nk jaga anak gadis,bukannya senang..
isk..tak nak fikir yg bukan2..nauzubillah...

**nanti bui update pasal dinner kami malam tu dan sukaneka dekat sekolah abang semalam..tungguuuu..**

9 comments:

::NureeN:: said...

comelnya dia.. nmpk mcm sebaya ellesya jerr tp ellesya muda setahun ;)

harrazdani said...

comelll.....;)

Ungu Violet said...

memang kiut & comey..:)

IntaNBerliaN said...

ololoo comelnya.. gambo pki spek tu suka tengok.. comel!!.. hihii

pandai posing ;-)

Cik Rose Cute said...

comel...pandai bergaya hihihi mana tumpahnya kuah kalau tak ke nasi....

Munnafendy said...

comey.... =)
doakan yg terbaik buat anak akak ye..mn2 ibu bapa pun msti risau kan.

LadyBird said...

comel sungguh gadis cilik ni~

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

comel....heheh pandai bergaya lak tu depan kamera....fotogenik...:)

Qaseh Qistina said...

comey..ok la tu pandai posing kak..mst happy bila tengok balik..hehe...