Tuesday, November 15, 2011

Drama-Drama Korea Pilihan Hati

tak tau kenapa ketagih sangat tengok drama korea sekarang
sejak tengok drama NEW TALES OF GISAENG
terus falling in love dengan drama2 korea..cehhh

padahal sebelum ni tak tau menahu langsung pasal drama2 korea
apatah lagi artis2 korea

tapi sekarang memang musim orang minat artis korea kan
demam K-Pop tengah merebak ke serata dunia
kalau bukak blog ada jer yang post pasal artis korea

sampai ada yang mengaku gelfren Lee Min Ho lagi..hehe
memang LMH ni hensem sangat tapi bui lebih suka dekat HYUN BIN
tak tau kenapa tapi sejak tengok drama Secret Garden terus terjatuh cinta dekat dia

sekarang bui tengah nak buat koleksi drama2 lakonan HB
bui dah beli The Snow Queen dengan Secret Garden
lepas ni nak carik My Name Is Kim Sam Soon dengan The World That They Live In pulak

susah nak carik sebab drama tu dah lama kan
tapi bui akan usahakan jugak..hehe

My Name Is Kim Sam Soon-2005
heroin - Kim Sun Ah

************************************************************************
The Snow Queen-2006
heroin - Sung Yu Ri
comel sangat dia ni

************************************************************************
The World That They Live In - 2008
heroin-Song Hye Kyo..
dia ni pernah jadi girlfren sebenar Hyun Bin tapi
dah clash awal tahun 2011 ni..*_*

************************************************************************
Secret Garden
drama korea paling meletup abad ni..hehe
heroin-Ha Ji Won
dalam drama watak dia boyish,rambut pun pendek
dan wajah hero pujaan hati bui..kekeke

saranghaeyo Hyun Bin..*_*

11 comments:

Anum said...

BEST
ANUM PUN SUKA

masz86 said...

Best nya kak...
kmk dah lamak sik nangga drama korea... kadang2 jak mek nangga...
Drama pasta... sampay tok ari kmk lom abis nangga... huhuhuhu...

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

demam korea dah ni....haha...tp mmg best melayan korean pnya movie n drama:)

nurul nadia nasir said...

korea lagi!yeay slmt dah cuti semm boleh tgkk nantii hik3

Cik Rose Cute said...

Memang best giler hihihihi hero pun hensem...

Rohaizam Rosli said...

yes !!!! iejam setuju... Iejam pon suka lakonan Hyun Bin... hahaha... dah tgk the snow queen... best jugak... huhu... secret garden terbaek... hahaha... Kim Sam soon plak daa tgk dah dlu... dlm usaha nak tgk balik... hehehe....

AmirFX said...

Kmk pernah nangga movie lakonan Ha Ji Won.. Best juak citanya dolok2...

cik najihah said...

secret garden & snow queen..

Cho Cho said...

hensemmmm..hehe

IntaNBerliaN said...

biras sy pun minat cite korea jugak.. adik sy pun sm.. sy je xminat.. hihii

Cik Rimau said...

salam.. hehehe.. sy pon minat gak hyun bin sejak tgok secret garden.. sy ade byk koleksi drama korea.. download je.. hehe.. cube la cari kat doramax264.com
mcm2 drama ade.. dr dulu punye smpai la yg masih ditayangkan skrg nie..

http://doramax264.com/romance/the-world-that-they-live-in/

http://doramax264.com/comedy/my-lovely-sam-soon/