Wednesday, November 30, 2011

Kembali Selepas Bercuti

assalamualaikum semua..apa kabar korang..dah sarapan ker belum..rindu tak dekat bui..hehe..banyak sungguh soklan kan..semalam,seharian bui menghilang sebab kita orang pergi bercuti ke Damai Puri..*_*

kami check in 28.11.2011 tu pada jam 3 petang..sampai2 terus anak2 bawak g swimming..swimming pool DP ni besar tau..memang puas hati sangat mandi-manda..bui pun seronok apatah lagi budak2 kan..
view dari bilik kita orang..
malam tu kita orang bermalam kat situ..bestnya tidur ditemani bunyi ombak yang menderu..malam tu b4 tidur bui sempat blogwalking sekejap jer..(bercuti pun bawak netbook..) sebab keletihan berenang pada siangnya..bui tak larat nak blogwalking lama2..

lagipun kalau duduk hotel kan sedap jer katil dia orang kan..empuk sangat..dengan aircond lagi..memang syiook habis..hihi..

29.11.2011 tu kita orang check out..(stay semalam jer..tak mampu nak duduk lelama..*_*)..sebelum check out kita orang sempat swimming lagi then main2 kat pantai..seronok habis..tengok ombak hilang rasa stress..

check out di DP ni pukul 12.00 tgh hari tapi bui mintak x-tend sampai pukul 1..balik dari DP tu,kita setelkan urusan apa2 yang patut (tak yah ceritalah yer..hehe)..alih2 sampai ke rumah pukul 5 petang camtu..

penatnya hanya Allah yang tahu..balik2 bukan boleh rilek terus..kemaskan barang2 dulu..cuci baju,kemas rumah..penat..penat..bukak blog pun kejap jer malam tadi..tengok komen2 manja korang..nanti bui balas balik kunjungan korang yer..

oh ya,
bagi yang wish dekat bui HAPPY BIRTHDAY tu TERIMA KASIH banyak2 yer..semoga doa2 korang dimakbulkan oleh Allah hendaknya..terutama dekat Fiza (sempat BW blog dia jer malam tadi) yang bersusah payah buat entry untuk bui..terharu sangat..korang tengoklah hasil kerja dia..memang ohsem..
lawakan..bukan orang dalam gambar tu tapi gambar yang Fiza buatkan ni..*_*

**gambar2 percutian yang beribu2 lemon tak sempat nak upload lagi dekat blog..
tunggu..tapi bui taklah upload semua..bui pilih yang sesuai jer..hehe

8 comments:

ajumohit said...

aeronoknya bercuti kan bui, release segala tensen mensen, cantik doodle tu, ala2 bui heheheh

masz86 said...

Best ehh pgi cuti... kacak ventor di polah nya ehh...

Kancil 8349 said...

cantiknya tempat tu...damai sangat...Selamat hari lahir daripada Kancil...hehehehe...sori lewat ucap

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

syoknya bercuti..lama x pg pantai...
hepy belated besday kak bui...lmbtnye wish..hehee.semoga segala urusan kak bui dipermudahkanNya...amin

IntaNBerliaN said...

pmandangan dr bilik tu sgt cntik!!

AmirFX said...

Happy belated besday Kak Bui.. Semoga dimurahkan rezki sepanjang tahun...

Azhafizah[フィザ] said...

sonoknyer bercuti!saya sangat jeles..huhu..
btw memang buat untuk kak bui yang banyak support fiza dalam blogging ni..sangat hargai jasa kak bui..thanks alot kak bui

Cik Rose Cute said...

Cantiknya pemandangan dari bilik...mesti seronokkan...