Wednesday, November 2, 2011

Tiada Lagi Preloved Item Di Blog

kalau korang perasan pada widget link within..(ala..bawah entry yang ada tajuk ''Entry Ni Pun Best'')..mesti korang ada tengok kan..kalau tak klik pun,jeling mesti ada..hehe

ni ha,bui nak bagitau..andaikata lah satu hari nanti pintu hati korang terbukak nak klik widget tu..jangan lah hairan bila korang klik entry yang bertajuk IRP82 dan yang sewaktu dengannya akan keluar page macam ni


sebab apa jadi begini..?bukan masalah teknikal atau masalah blogspot atau masalah link within tu sendiri..tapi yang sebenarnya bui dah delete semua entry yang melibatkan preloved item..dengan ertikata mudah..tiada lagi preloved item di blog..

dulu,sebelum bui jatuh cinta..cehhh..dengan dunia blogging ni..bui buat blog sebab nak jual barang2 preloved jer..sebab tu korang tengok blog bui ni bertajuk idzrarynprelovedproperty.blogspot.com

bui nak tukar tajuk blog tu tapi sayang pulak..lagipun kalau tukar..akan banyak benda perlu di atur..contohnya iklan NUFFNANG tu..jadi bui biarkan ajerlah..(malas sebenarnya..hihihi)

**tengah layan lagu Move Like Jagger..best!!!

7 comments:

AmirFX said...

Kmk pun dah sik pakei gik benda ya.. DOlok pernah pakei p bila asa slow jak nak bukak blog kelak kmk terus remove benda ya...

Anum said...

ooo
baru tau

Daddylicious said...

o ye ker...

Azhafizah[フィザ] said...

kak,kalau page not found,bile click kat Ini Blog Bui yang berwarne biru tu akan keluar blog tu kan..die dalam process delete ke macam tu?
sekarang dah syok blogging ye kak?hehehe..blogaholic la ni

Bui Junaidi said...

amir..kmk bukan madah pasal widget ya..hihi

fiza..ha,ah betul tu..tak taulah dlm proses delete ke tidak..tak pasti..mmg syiokk blogging ni..ketagih..hahaha

IntaNBerliaN said...

ok2.. noted!.. :-)

diana said...

ramai yang mula2 buat blog
dengan tujuan nak jual barang..tapi lama2 dah syok jadi lain pulak..
hehehehhe