Saturday, November 26, 2011

Tolong Bagi Pandangan Boleh Tak?

antara 2 jenis komen ni yang mana paling korang rasa sesuai diguna pakai..?
# 1
 komen ni perlukan approval dari owner blog dulu sebelum publish..
# 2
komen ni pulak tak perlukan approval..sebaik saja orang komen,komen itu akan publish terus

buat masa ni bui pakai yang # 2 tu..
tapi tengah berkira2 nak tukar kepada yang # 1
tengok pandangan korang dulu..
so bui mengharapkan kerjasama korang semua yer
untuk undi yang mana satu lebih ok
terima kasih beribu2 lemon..*_*

UPDATE!!!
undian mereka

Athirah - # 1
AfzalSukaSuki - # 1
Intan Berlian - # 1
Qaseh - # 2
Cik Rose - atas pagar
Aisyah - # 1
Munna - # 1
Anum - atas pagar
Nur Farahiza - # 1
Teaqarh - # 1
Amir - # 2
Nadia - # 2
Ardini - # 1
Nuyui - # 1
Ain - # 2
Azhafizah - # 1
Bro Ahmad - # 1
Izan - # 2
Aju Mohit - # 2
Zareliqa - # 1
Lady Bird - # 1
Sha My Heart - # 2
Daddylicious - # 2
Izzana - # 1
Azreen - # 2
Kancil 8349 - # 2
Asada Ryutaro - # 1
Nur Zulaikha - # 1
Kasih Redha - # 1

UNDIAN DITUTUP!!!
cehh..dah macam AF pulak..kekeke
jadi kalau dikira mengikut undian bermakna 
komen # 1 menjadi pilihan ramai
komen # 1 - 17 orang
komen # 2 - 10 orang 
yang atas pagar tu - 2 orang
jadi secara rasminya bermula bulan DISEMBER bui akan 
mengguna pakai jenis komen yang no # 1 yer..


TERIMA KASIH ATAS UNDIAN KORANG'S..*_*

ENTRY INI AKAN MELEKAT SAMPAI 26/11/2011 JAM 11:59 PM

29 comments:

Athirah ' s said...

no #1 lhaa..tpiss duluu :)

afzalsukasuki said...

saya takde masalah..depends on entry bui.kalau rasa semua entry panas2 dan menarik lebih banyak cik anon untuk menghentam dengan bahasa yang menyakitkan hati..afzal prefer #1.tapi kalau semua entry2 santai dan tak perlu khidmat hentam menghentam..#2 sudah memadai :)

IntaNBerliaN said...

saya guna yg pertama

Qaseh Qistina said...

sma cam afzal..x kisah mana2.so far, kalo xde yg laser, no #2 pon dh ok..kalo byk yg laser, kena tapis la..pilih no #1 .hehehe..sy guna no #2 jer...=P

Cik Rose Cute said...

Guna yang sekarang pun okey...yang pertama pun okey.....Janji tak ada Word Verify no dah....hihihi

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

saya sekarang guna yang no 1....terpulang dekat kak bui gak.kalau rasa nak tapis dulu satu2 pilih yg no 1, kalau tak kesah no 2 pun ok...tp kdg2 komen spam pun banyak tersesat n xmsk ke spam...huhuu

Munnafendy said...

sy undi yg first. jgn biar ada anon @ komen provok kt blog akak...elakkan diri jadi mangsa...hehe =)

Anum said...

dua2 pun x kisah

Nur farahiza said...

kak bui ambik yang #1 laa , tapis ape yang patot dulu , :)

TeAqArH said...

prefer #1.. at least sedar ade org komen..^_^

AmirFX said...

Of cos la nombor 2.. Kmk prefer bukak komen boz terus ada baca komen..

nurul nadia nasir said...

yang ke2 ok kot?sebab senang org nak komenn

Ardini Humaira said...

no 1 ^__6 mudah nak semak komen

nuyui a.k.a miss YUI said...

lbh baik no 1..

lbh slmt kot..

pndgn sja..

Ain said...

Kalau Ain, suka yg number 2 tu
sbb Ain suka baca balik apa yg
Ain dh komen :D

Azhafizah[フィザ] said...

better #1 sebab filter itu penting
>.<

Bro Ahmad said...

terpulang bui, bro ahmad dari dulu no2 tapi kalau takut kena serang anon dan dapat komen yang tak menyedapkan hati pemilik blog boleh pilih 2, tapi nak senang trace ada orang komen entri lama pilih no2 tapi tetap bro ahmad pilih no1 sebab mudah kot hahaa.

Izan Ishak said...

izan guna no 2 aje. sbb cam malas plak nak moderate komen. terpulang pada keselesaan bui sendiri..

ajumohit said...

Setakat ni Aju guna mcm bui juga, jadi vote for no. 2 ;)

zareliqa afiqa said...

Guna no 1.Sebab takut tak perasan ada orang komen entry yang lama2 ker.Ape2 pun tapis dulu :D

LadyBird said...

lady suggestkan akak tuk buat no .. lebih selamat.. spammer pun x masuk .. kalau masuk pun kite leh delete trus..

http://ladybirdscollection.blogspot.com/

sha my heart said...

kenapa ada cakap tak perasan komen yg lama2? bukan kat dashboard ada comment yang mana kita boleh tengok comment yg masuk, tak kira la entri baru ke lama. *blur. Tak tau la nak tuju soalan ni pada sape. Kalau sis Bui tau, jawab je la. hihi~

Sha suka no 2, sebab dengan keadaan blog sha yang line tak berapa kuat ni, kadang2 dah komen, dah tulis pun 'your comment is save' tapi bila cek (no 2), tengok belum lekat lagi. kena komen semula. Kalau owner tu pakai no 1, maka sha tak cek dah la..Blah terus. Haha~

Anon? Tutup je tak bagi anon komen.

Jadi dengan sepenuh hati, sokong no 2.

Daddylicious said...

no 2 lebih mudah dan cepat ...

izzana said...

of course la no 1 kita boleh kenal siapa pengkomen tegar di blog kita, appreciate them, they will appreciate us :)

Azreen Shafila Abdullah said...

no2 pom ok :)

Kancil 8349 said...

kancil pilih no 2...

ASaDa RyutaRo said...

lebih bagus pakey nok no 1 ya.. sbb kadang orang hantar spam kat comment. ;)

Nur Zulaikha said...

kita pilih 1..boleh tapis..n kita boleh tahu kalau ade org bace entry kite yg lame2..^_^..juz my opinion..
p/s:nak minta pndgn akk pulak..blog kite berat tak or lmbt tak nk loading?TQ

kasihredha said...

kunjungan balas
thanks follow akak
akak pun dah follow bui
akak suka no 1