Tuesday, November 15, 2011

Gambar-Gambar Masa Dinner

first of all..cehhh..entry ni simpel jer..
hanya letak gambar masa kami dinner 11.11.11 hari tu
dan harap maklum gambar makanan takder yer
sebab belum sempat ambik gambar
pinggan dah licin..hahaha
faham2 ajer lah..memang datang untuk makan..*_*

rakan seopis..nancy,zay,nor,bui,bang man







gambar ni gambar belum ready sebab tu agak blur

upload gambar2 ni sambil dengar soundtrack dari drama SECRET GARDEN..fuhhh..layannnn..
best giler drama tu,sampai sekarang asyik terkenang2..*_*

12 comments:

IntaNBerliaN said...

banyak jugak menu dia ni..

Anum said...

dinner time
menu yang banyak

Munnafendy said...

amboi voguenye akak! hehe

ajumohit said...

bestnya tgk pic ni, mmg vouge abis heheheh

aimaniman said...

salam kenal.. salam folo juga.. wow syokya dinner.. kalau x silap sekolah boi ngajar ke.. akak punya sekolah mampu buat hiTea je, menunya x bess sangat pon.. kalau dinner lagi bess kot kan, x pernah lg sekolah akak buat dinner sbb nak kumpul sumer malam susah sbb ada komitmen lain so time petang2 je boleh berkumpul sama,..hiTea je le gamaknya..

AmirFX said...

Meriah ada jak... Best mun dapat kumpul makan2 kedak ya...

Cik Rose Cute said...

Bestnya gi dinner...Cik Rose Dah lama tak pegi Dinner....Dah tak keja....Dinner kat Umah jer hihihihi

Syuxer said...

makan camtuh mesti menunya banyak..hope ada sup cendawan hehe..layanan pelayan pun world class hehe..

sHi Ma said...

bestnya ada company dinner.. sini xada pun.. uuwwaaa....

Wanie said...

pehh bergaya nye akak kite..dinner tahunan la ni eh..

harrazdani said...

jauhnya bui..ulang alik dari kuching ke bau tu....

Bui Junaidi said...

harraz..mmg jauh..40 minit pergi,40 minit balik..tp ok,jln x jem..