Wednesday, November 2, 2011

Twitter Oh Twitter


sudah sekian lama twitter ni wujudkan

dan sudah sekian lama jugak bui dengar pasal orang asyik tweet sana sini

bukan saja orang biasa,malah artis pun dah banyak bukak akaun twitter

malah PM kita pun ada..

setelah sekian lama tertutup pintu hati..

dan hari ini 2.11.2011 bui telah terbuka hati nak sign up akaun twitter

memang ketinggalan zaman betul..

orang dah jauh maju ke depan..

tapi bui baru nak bermula melangkah

jadi siapa2 ada twitter,add lah bui yer
(add ker or follow..nampak..tengah blur lagi..)

hahaha..carik Bui2911 okeh..

22 comments:

Ujie said...

ala kak..saya sampai skrg takde akaun tweeter.
sbb fb pun saya tak rajin layan.

tp bagus gak belajar benda baru kan..

aisya said...

tok kmk follow ktk.. =)

nuyui a.k.a miss YUI said...

wat masa ni sy xder lg..hehe..

Munna said...

sy ni dh lama ada akaun twitter...tp smpai skrg xtahu pakai... =.=*

Hanih Borhan said...

tudiaaa...artis habis siap nak ada twitter2!... :p

Azhafizah[フィザ] said...

fiza pun jrg bertwitter kak..xthu camne ntah nk phm =_='

Bro Ahmad said...

sekarang ni pening..banyak sangat,

google + la komuniti best...baru je lancar,

follow bro ky header atas ada twitter...sini mana butonnya

Cik Rose Cute said...

Cik rose pun tak ada twitter hihihi...ketinggalan betul...

AmirFX said...

Kmk lamak dah ada twitter akaun p jarang bukak... Selalu dalam blog n fb jak...

Amni said...

hee.. Kmk baruk aktif twitter kak.. Dlm bln 5 ya tek..

Wanie said...

jarang2 bukak twitter..ade la bape kerat je follower :) welcome to da club ye akak ^^

ajumohit said...

Aju Ada twitter tp jarang sgt bukak, tak reti sgt pon ye hihi, ok nnti Aju follow

Niena Pengembara Ilahi said...

niena xpndai nk bertwit2

Aweyn said...

jom ar berfollow2 kt twitter. hehe :D

budak penjara said...

walaupon org bertubi2 suh aku men twitter tapi smpai skang aku mls nk berkecimpung lam bidang twitter ni..haha

cikji said...

sy dh lama ada acc twitter tp jrg2 jer buka,xreti sgt,hehehe

Mya said...

syok kak bui, layan twitter ni hihi. nti saya follow! =)

Anonymous said...

For me..it's seem like more fun blogging than twitting..what say U all...apa2 pon,....kak BUI don't stop blogging while twitting

jedi said...

twitter aku pun x aktif...malas...

nurul nadia nasir said...

twitt !twitt!hihi folo nadia nurulnadianasir ok :)

IntaNBerliaN said...

sy xreti psl twitter ni.. ada fb je..

Izan Ishak said...

izan dah folo bui... jom folo2 @izanishak

izan ada twitter pun jarang sgt hapdet...cuma rajin post pasal iklan churp2 aje.