Friday, November 18, 2011

Siapa Ada Smartphone Jom Install Whats App - Viber - Tango

ngeeee...bui nak ajak korang yang ada smartphone install 3 benda ni


Whats App - leh free sms dengan mms
maklumat lebih lanjut boleh klik WHATS APP



Viber - free sms dengan free call
maklumat  lebih lanjut boleh klik  VIBER



Tango - leh buat video call
maklumat lanjut boleh klik TANGO

bui bagi link sebab tak berapa pandai nak terangkan dekat korang
tapi yang pasti application ni semua best..

tak percaya..cuba teraiii..*_*

9 comments:

Anum said...

tiga3 dah install
bui anum x dpt link bui join GA anum
hantar semula link

sergeant keroro said...

whatsapp jek ade

nurul nadia nasir said...

setakat ni yg nadia dok selalu dgq wassap lah paling femess kann !hihi

ajumohit said...

Viber tu lmbt skit kan bui, klu kol x clear.. Free gitulah kan, yg lain x install lg ;)

Fathiah Hamim said...

whatsapp je ada. hehe

coklatberapi said...

betul2..whatsapp je la dah install..;D

Azhafizah[フィザ] said...

thanks for sharing kak...skang macam2 boeh install..

IntaNBerliaN said...

sy xda.. hihii

sha my heart said...

wow, awesome juga ya..