Monday, November 28, 2011

Ada Orang Sambut Birthday Hari Ni

salam semua..cuti hari ni kan..seronoknya leh rilek2 dekat rumah
Salam Maal Hijrah buat semua..


ngeee..mesti korang fikir orang tu ada lah bui kan..eleh,tak ngaku yer..hihi
bapa bui,adik bui,adik ipar bui dan emak bui..
sebenarnya hari ni 28 November adalah hari lahir adik bui iaitu Rozaini a.k.a Jemi

adik bui ni seorang askar..nun kerja dekat Kem Sungai Udang Melaka..jauh kan
walaupun tutup muka bui tetap kenal dia..hehe
tapi insyallah kalau takder aral tahun depan dia akan berpindah ke Kuching

kalau nak tahu dia susah hati sebab terpaksa pindah ke sini sebab banyak elaun2 dia akan hilang terutama elaun gerak khas dia 

tapi demi isteri tercinta yang telah dinikahi 11 bulan yang lepas dia sanggup berkorban..kekeke

kalau nak tahu jugak..isteri dia adalah kawan baik bui sendiri

beerti bui lah match maker nya..*_*
buat adikku..SELAMAT HARI LAHIR BUATMU..semoga apa yang dihajati akan tercapai dan semoga kebahagiaan menjadi milikmu selalu..amin..
besok barulah birthday bui..29.11
dan kita 4 beranak akan bercuti dekat SINI..
ngeh..ngeh..enjoyyyy
AMIRFX..
cayalah kitak dapat nekak dengan tepat kat sini tempat ya..
DAMAI PURI
(dah orang Sarawak mesti lah tau kan..hehe)

12 comments:

ajumohit said...

Happy birthday buat mereka!! Smg pjg umur murah rezki!!!

masz86 said...

Happy birthday utk adik kak bui... dan untuk kak bui happy birthday in advance n happy holiday utk kak bui sekeluarga....

***Melimpas sukma lah ktk kak... kmk tinggal kat sia... hehehehe***

Bui Junaidi said...

AJU - terima kasih yer..amin

MASZ - makseh..owh,duhal ktk diam Sukma..bolehlah singgah berambeh makan kelak..hihihi..juz kidding dear..kmk area Matang ctok..*_*

nurul nadia nasir said...

selamatt ari lahirr kat adik bui yerr!hee besday kak bui dgn adik dkat2 yerr ngeh3

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

semuga kengkorunk bahagia selalu


to my blog - Acapsuur (>,<)

diana said...

selamat hari ulang tahun jugak untuk adik bui..
heheh

Wanie said...

hensem adik akak..oppsss..happy birthday to him..and happy birthday in advanced untuk akak :)

happy holiday ye =)

Azhafizah[フィザ] said...

Selamat hari lahir untuk adik kak bui..semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki..aminn..
ok,noted bday akak tu dah lame..heee..tungguuu

AmirFX said...

Aihhh.. Malu ehhh.. Kmk teka jak ya.. haha.. Nway, hepi besday untuk adik ktk... Kacak outfitnya dalam askar ya.. Kedak lam game Counter Strike jak...

LadyBird said...

selamat hari lahir diucapkan kepada adik kepada akak :D..

smg ceria sokmo :D.. dan dirahmati Alalh sokmo.. ameeennn..

zamtransportation said...

Happy Birthday Jemi and kak Bui.. hehehe.. kalau Jaemi, Bui match maker nya, kak Bui kita ni siapa pula ya?

Bui Junaidi said...

zam..hehe..eksen tak tau yer..tak lain tak bukan zam lah orgnya..hihihi