Monday, November 21, 2011

Baddrol Jaringkan Emas Untuk Malaysia

pinjam gugel
tak terkata nevesnya bui bila tengok perlawanan akhir bola sepak sukan SEA ke-26 di mana MALAYSIA menentang INDONESIA malam ni

sampai sejuk kaki dan tangan..sekejap2 menjerit..haisshhh,macam budak2 betul..anak2 pun tercengang2 kenapa pulak mak dan bapaknya sekejap2 menjerit..kekeke

dan alhamdulillah,akhirnya pingat emas menjadi milik Malaysia..bangga habis bui dengan team pasukan Malaysia malam ni..semua memberikan komitmen dan semangat yang tinggi..

terima kasih kepada pasukan bola sepak Malaysia sebab mengharumkan nama Malaysia di rantau Asia Tenggara..

Malaysia Boleh..Harimau Muda mengaum di sangkar Garuda dengan kemenangan sepakan penalti 4-3..hehehe

Baddrol,kau memang hebat..ketua pasukan yang berwibawa

dan............

Khairul Fahmi memang gol keeper terbaik di Malaysia setakat ini..i lebiuuu Apex..hahaha..tetiba

first time update entry tengah malam..*_*

11 comments:

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

alhamdulillah...Malaysia menang, walaupun bkn peminat fanatik bola..teruja tgk games diaorg..hehee

Azhafizah[フィザ] said...

cayalah harimau muda malaya!tahniah!

sha my heart said...

ya, suka Badrol Bakhtiar juga. Coolest captain dan Khairul Fahmi cekap =)

jom jengok cerita bola Sha pula

perlawanan mendebarkan, yess menang

IntaNBerliaN said...

mmg nebes giler smpai sakit perut2 hihii

Lelaki Ini said...

tahniah malaysia!

nuyui a.k.a miss YUI said...

tahniah Malaysia!!

Qaseh Qistina said...

tahniah walaupon x tgk semalam..tv xde.hehe
kak bui excited sgt, tu la tiba2 ada entry tgh malam ..ekekekeke

nurul nadia nasir said...

yeayy !selamanyaa harimau malayaa !hihi

LadyBird said...

la.. ini ke khairul fahmi.. lady bayangkan gelap.. sebab di padang nampak gelap jer..

ape2pun tahniah kepada pasukan dan rakyat Malaysia..

AmirFX said...

Rimo muda semakin mengganas dah nektok.. haha..

shida'R said...

lega malaysia dapat kalahkan indonesia ^_^