Tuesday, November 8, 2011

Alkisahnya..*_*

pinjam pakcik gugel
tak tau kenapa mood nak update blog tiba2 ke laut china selatan

akibatnya blog bui dah 3 hari tak di update..

alkisahnya........

masa cuti ni digunakan dengan berehat,tengok dvd drama korea puas2
(tengah layan dvd Secret Garden..)

dan meluangkan masa dengan anak2 jer

memang tak bukak blog langsung

jadi bui ucapkan terima kasih banyak kepada yang telah singgah

bui akan balas kunjungan secepat mungkin yer

tak lama lagi nak cuti sekolah

kalau hujung tahun macam ni,macam2 aktiviti yang akan berlangsung

esok akan diadakan raptai hari penyampaian hadiah

sebelum hari sebenar pada hari khamis

hari jumaat pulak akan diadakan perhimpunan terakhir

dan pada malamnya kami semua para cikgu dan staff sokongan 

akan menghadiri majlis makan malam di sebuah hotel baru di Kuching

tak tau lagi nak pakai baju apa
(jeans dengan t-shirt boleh..?..hehehe..)

dan sesungguhnya bui seronok kalau cuti sekolah ni sebab bui boleh bangun lambat..hehe

sebab kalau hari sekolah biasa seawal jam 5.30 dah bangun..

lagi satu bui boleh bawak anak2 ke sekolah temankan bui

taklah sorang2 dalam kelas..*_*

11 comments:

AmirFX said...

Terkenang zaman kmk gik kecik dolok... Mak kmk salu juak mbak kmk g skolah time cuti skolah nemannya ngabis kerja... KLMJ...

cik aisha said...

wah syoknye layan korea...dah lama xlyn cite korea.cuti sek la yg plg di nanti masa sek dulu...heheee

Diary oF Mine said...

huhu.. sama ar kak bui.. tbengkalai da blog tu.. heehe... uuu.. layan secret garden gak.. :)

hakamah hamyadi said...

waa...seronoknya sempat layan drema korea...drama pe 2...

Azhafizah[フィザ] said...

samelah kite kak..fiza pun tak mengupdate blog time raya..sakan raya..untuk dinner tu pakai dress hitam ok je..takpun pakai baju kurung moden ok dah kot..

p/s:secret garden best kan!

Munnafendy said...

amboi...minat korea rupanya eh hehe

daya said...

minat korea. lama dah tak jenguk blog kak bui ni. :)

ajumohit said...

Samalah bui, idea tak mari2 lagi huhu

alif haris said...

wah wah .. k bui lyn korea ye hehe :p

sHi Ma said...

best nya time2 cuti lepak2 tgk dvd kat rumah..

ala kak bui cer tgk dunia shima lagi selalu terbengkalai.. uwwaaa.. mana ntah mood nk update nie....

IntaNBerliaN said...

sy pun xda mood lg nk berblog sbb xda idea nk buat entry apa... hihii