Thursday, November 3, 2011

Jom Ber Pizza Hut

sebab asyik tengok iklan pasal pizza terbaru yang buat air liur rasa nak meleleh tu..

bui pun ajaklah hubby pergi try malam selasa yang lepas..

dahlah bui ni kaki cis..apa2 yang berkaitan dengan cis mesti bui suka makan..

pizza terbaru ni ada mengandungi  7 jenis cis lagi..mana boleh kalau tak try kan..

jom layan aksi2 kami masa melahap pizza Ultimate Cheese 7..

dan nilah rupa pizza tu bagi yang tak tau..(ada ker org tak tau ni..hehe..)

sedap woooo..*_*
amacam..terliur dan tergoda tak tengok..?hihi

dan ini pulak aksi2 kami masa makan dekat pizza malam tu

hubby bui asyik layan henpon baru..hehe
posing dengan anak dara
aksi-aksi abang makan
gambar yang ntah apa-apa ntah..*_*
kalau korang tengok gambar iklan pizza dengan gambar sebenar memang jauh berbeza kan..

tapi rupa tak penting..yang penting sedap..hehehe

selain tu bui order spagetti feberet bui..semestinya Spagetti Creamy Carbonara..

aduh..malam tu memang kenyang sangat..

syukur alhamdulillah..dan thanks hubby sebab belanja...

lain orang yang teringin nak makan,lain orang yang bayar..hahahahaha

19 comments:

Wanie said...

memang indan iklan dari rupa sebenar..hehe..yang penting sedap kan..wanie suke piza yg biasa tu je, lebih2 cheese x lalu..

Anum said...

hehehe
anum belum try lagi sis

Munnafendy said...

dh try dh...heheh

comelnye abg mkn spageti tu..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

alahai..terliur suda.pizzaaa
spaghetti carbonara tu..cheesy creamy..adesh..nak buat lah pasni..

p/s:kak,anak akak kecik2 dah pakai spek?rabun teruk ke kak?

Bui Junaidi said...

wanie..ha,ah..betul indah kabar dr rupa..nasib baik sedap..

anum..try malam ni..hehe

munna..sedap kan,tp cepat kenyang..bui makan 2 jer dh mual

fiza..kalau buat pas-pas dekat kak bui yer..hihi..anak kak bui tu lahir tak cukup bulan,mata dia rabun dekat,kiri kanan 700 lebih degree..huhuhu

amniey91 said...

wah..sedapny..:D

nuyui a.k.a miss YUI said...

sedap ea..t leh la try..

diana said...

indah iklan dari rupa tu memang dari dulu lagi dah perasan..lagi2 bila bab makanan segera ni..tapi ramai yang tak kisah sebab memang sedap..kan??

Syuxer said...

perghhh syuk pula terliur nak makannya hehe..

iklan camtuh..indah dari khabar rupa heheh..iklan mestila kena tercomel terkacak tercantik baru orang tertarik hehe

lizz said...

ummp sedapnyer...sup cendawannyer memang habat rasernyer saya kalau makan kat pizza mesti makan pizza supersupreme

sis92 said...

peh tergugat tengok

nakla sikit :P

sHi Ma said...

peminat setia pizza mesti terliur.. nasib sy xberapa minat.. hehehe... tp kak bui mesti suka gila sbb dapat makan cheese (",)

Aweyn said...

nampak sedap.
smpai skrg x berpeluang lagi nk terai. wuwuwu T_T

Izan Ishak said...

nmpk menyelerakan bila dlm iklan kan. tp yg ni blm cuba lagi... comel betul anak2 bui tu...

IntaNBerliaN said...

alahai.. sy pulak yg terliurnya.. dh la sy ni pggemar pizza.. hihii

AmirFX said...

Nampak sedap jak kak.. KMk lamak juak dah sik makan pizza..

~ yus ~ said...

kami pun dah merasa pizza baru ni hari tu..

memang sedap..:)

ajumohit said...

Bestnya bui, kene try ni, Aju pon suke sgt mkn cheese

Mya said...

tak sempat makan lagi *menangis