Thursday, November 17, 2011

Masa Untuk Cuti-Cuti Malaysia

hehe..takder cuti2 malaysia sangat pun
sajer jer buat tajuk gitu

tapi,insyaallah hujung bulan ni
kami sekeluarga akan ke sini
untuk meraikan hari lahir seseorang

siapakah orang itu..biarlah rahsia dulu..*_*
dah lama teringin nak pergi kat tempat ni
harap2 kali ni jadi..

gambar2 ni bui pinjam gugel
nanti kalau jadi pergi bui akan ambil gambar banyak2
biar sampai muntah hijau korang tengok

hihi..takder,bui gurau jer..
jom layan gambar
sunset..

anak2 mesti suka ni..


siapa boleh teka dekat mana ni
bui bawak sekali nanti..ada berani..hihihi

17 comments:

Anum said...

pulau langkawi
hehehe

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

pantai merdeka...hahaha

Cik Rose Cute said...

Cam best jer tempat tue....Mesti budak2 seronokkan....rasanya kat sana kot..tapi tak tahu la nama tempatnya hihihi

fana said...

best je tgok..nk ikut boleh??

NM02 said...

percutian minggu ni terpaksa dibatalkan atas sebab yang sangat kukuh.. huh... harap next time boleh plan balik percutian ni...

IntaNBerliaN said...

kt mana ni bui.. nmpk mcm best.. sronok dpt main air.. hihi

sHi Ma said...

nak ikut.. hehehe..
pulau sipadan kot..
selamat bercuti kak bui (",)

Bro Ahmad said...

bestnya....jom bercuti bui,

G+ Memang best untuk SEO dan berhubung dengan visitor luar negara

terbaik kata boboboi

kak lang said...

ktmana ni kak bui...cantek, bukn takat budk suka, kak lang ppun da teruja neh

harrazdani said...

selamat bercuti bui...tp pantai tak sesuai laaa skrg..musim hujan....;)

LadyBird said...

kat mane ni ek.. bukit merah.. hihihi~

Azhafizah[フィザ] said...

ni mestilah meraikan bday tettt..tak mo ckp nnti terbongkar pulak kan..hihi..kat mane ni kak?mesti sarawak gak kan..fiza xpernh tgk pun..cam best je situ..mesti sonok kan

p/s:selamat bercuti..tapi fiza xsuke pantai sgt..nanti cepat gelap.dahler kulit sensitif dan tak berape nk cerah..hihi

Eyda Dania said...

kt pantai PD kn3.....hehehe

Wanie said...

pulau langkawi ke?kalau betul bawak wanie kan..hehe..bukan anak akak je suke, wanie pn suke kot gelongsor air tu..hehe

Syuxer said...

pulau tioman?heheh men belasah je teka neh hehe

AmirFX said...

Damai Puri?

sha my heart said...

bestnya bercuti.. =)