Thursday, November 3, 2011

Susah Hati Tak Dapat Bukak Blog Dia

dah 4 hari dah bui tak dapat bukak blog dia ni

dan sejujurnya bui akui,bui susah hati bila tak baca entry dia

kalau nak tahu bui bukak blog ni setiap hari

sebab blog dia ni penuh dengan gosip2 pasal artis..hehe

kalau nak baca gosip terbaru,pergi jer blog ni

semua stori-mori ada..siap ada gambar2 bukti lagi...

korang mesti tau punya siapa dia ni

blogger top dekat malaysia

entry terbaru..pasal orang Kuching lagi tu..huhu
BEAUTIFUL NARA
(bui tak letak link sebab memang tak dapat bukak..)

kenal kan..korang dapat bukak tak blog dia..????

4 comments:

Anum said...

anum suka baca kat oh bulan, cuba sis try

IntaNBerliaN said...

oo bui sk bc situ ek.. sy xsk sgt.. hihi

Bui Junaidi said...

patutlah x bleh bukak,server down..baru try pg jap tadi..dh dpt tp agak slow..

Azhafizah[フィザ] said...

Abg Nara yang Hot ni ye..Fiza bukak ok je..latest pasal apek fahmi tu..