Wednesday, November 23, 2011

Lama Dah Tak Pergi Kenduri Orang Kawen

ahad lepas bui pergi kenduri orang kawen
temankan adik jer sebenarnya..kira terpaksa rela lah ni
tapi syiook jugak..dapat makan free..hihi

lama dah tak pergi kenduri orang kawen ni
ada jemputan tapi perangai tak suka g kenduri ni memang susah nak buang
bukan apa,kadang2 meluat tengok perangai makcik-makcik
korang faham2 ajerlah yer
nanti termengumpat pulak di blog ni..tak baik tau..hehe

dah..dah..jomlah melayan gambar yang x seberapa nya ini..
tetiba malas nak letak watermark..dasar rajin..kekeke

suasana dalam rumah pengantin
khemah orang makan
ambik gambar sementara tunggu makanan sampai
tu dia..lauk2 yang menunggu masa untuk di baham..hihi
silat bang..jangan tak bersilat
team gamelan..syokk habis..sedap dia orang main muzik
adik bui dan hubby nya posing bersama pengantin
tema merah..meriah..
lepas g kenduri,balik rumah..tidurrr..
bangun tidur,bawak anak2 g swimming pulak
nanti bui update lagi lah yer..insyallah..*_*

Published with Blogger-droid v2.0.1

19 comments:

AmirFX said...

Kacak juak tema pengantin ya... Pakaian sidak Jawa...

masz86 said...

Musim kenduri tok kak...
Cuti sek... org gago pun byk...
Kmk pun jenis mls nak g rumah org gago tok kak...
Byk gilak soalan cepumas...
Stress dengar.. hehehehehe

Nur farahiza said...

kat sini pun ramai kak knduri kawin ,
p tade mase nak pergi ,
kerja jee , haha :)

Qaseh Qistina said...

sy suka g kenduri kawen.suka tengok pengantin n makan free lah..hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

pelik dah ni kak..tak suke pegi kenduri..ehehe..takpe2..fiza paham.hee..fiza pun kdg2 tak suke tempat yang agak crowded ni..tapi pg jugak..heee...kak,nampak lain kenduri kat sane..pengantin pun lain.hee

Cik Rose Cute said...

Tak hujan ke kat sana??...hihihi seronok dapat pegi kenduri kawin...

Niena Pengembara Ilahi said...

niena pn lma xpegi jgak, teringin nk gi umah knduri yg org kmpung sndiri yg masak..buat secara gotong royong tu :)

Anum said...

wah tema yang hebat nie

IntaNBerliaN said...

skrg ni dh musim cuti sek lg ramai org kwen..

nurul nadia nasir said...

utk tahun ni rasenyer baru minggu lepas nadia pi kenduri kawenn.hik3
sebelum ni sibuk stdy.xde masee,skrng dah cuti pulun p kenduri kawen lahh hek3

ciK LyndaWawa said...

kmk pun lamak dah x pegi kenduri org kawen...=] tunggu kenduri kawen kmk kitak datang kelak oo.hehhe

maszmadi said...

salam kenal,

kekadang swonok gi kenduri kalu ada kawan, tp x tahan panas2 n bersesak2 nak ambil makanan..

::NureeN:: said...

meriah, jawa ek temanya.. tgk lauk nmpk sedap.. nureen ada attend wedding sabtu lps, esk ada lg klau dpt cuti nureen g la hehee

Bro Ahmad said...

meriahnya suasana..ala jawa ke ni bui

sha my heart said...

ala, rugi tak dapat nampak sebarang pic.

kenapa team bola sepak malaysia hebat

Wanie said...

dah lame wanie tak g kenduri kawen yg ade makan terhidang..skang ni sume buffet je banyak..

Bui Junaidi said...

bro..ha,ah tema jawa..pengantin perempuan tu org jawa..*_*

shida'R said...

shida skg kene sntnby jer sis sbb ramai mmber kawen dekat2 masa dia..huhu ritu 12/11/11 smpai 3org jenuh bpusing...

LadyBird said...

ladi x suke sgt pergi kenduri org kawin.. sebab rs macam nak kawin je cepat2.. hihihi..