Monday, November 21, 2011

Tutorial Blog Ada Di Sini




sebenarnya bagi yang tak tau,bui ada satu lagi blog iaitu blog tutorial..khas untuk mereka yang baru nak berjinak2 buat blog ni..tutorial yang ada hasil usaha bui godek2 kat gugel,so bui sharekan dengan korang semua (sharing is caring kan..hehe)


lagipun,kalau nak edit blog bui tak payah susah2 cari dekat blog orang,sebab dah ada kat blog sendiri..^_^..apa kata korang try tutorial yang ada..tutorial akan bertambah dari masa ke semasa kalau tak faham sila tanya yer..*_*


selamat mencuba dan semoga berjaya


bui letak semua kat sini sebagai rujukan korang..bui tau,korang mesti malas nak bukak blog bui yang satu lagi tu kan..takper,no hurt feeling beb..hehe..dan TERIMA KASIH sebab sudi belajar dengan bui..^_^


15 comments:

Anum said...

wow bestnya sis
thanks for sharing

hira said...

wah, kak bui. advance dah sekarang sampai ada tutorial blog. saya ni yang kadang-kadang kena refer juga baru faham. hoho

SoLy SoLicious said...

suke jenguk tutorial !!

Munnafendy said...

rajinnya akak link sume tuto ni eh =)

belajar dr basic, sy dulu pun mcm ni

IntaNBerliaN said...

betoi2.. sharing is caring.. :-)

Niena Pengembara Ilahi said...

ada jgak niena tgk tutorial kt sni dlu

Azhafizah[フィザ] said...

yup,sharing is caring..^_^

Ardini Humaira said...

blog dni ada maslah blockquote.. dari dulu sampai skang buat tak menjadi sobsss

ciK LyndaWawa said...

rajin kitak wat tutorial..hehehe

ciK LyndaWawa said...

rajin kitak wat tutorial..hehehe

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tuto utk blog..;)
wah jumpa en tan je 2,banyak sgt p kenduri kot ni...;p

AmirFX said...

Cmne mok engkah quotes kat setiap entry? Maksud kmk quotes kat setiap entry yang ktk polah... Kmk perasan yang quotes ktk kat setiap entry ya nang ada jak...

Bui Junaidi said...

amir..ktk refer ctok orite

http://tutorialblogbersamabui.blogspot.com/2011/06/tutorial-ayat-bawah-post.html

Chef Raziq said...

Thanks a lot bui sangat best..

lynn azlinawati said...

thanks so much for sharing ^_^