Thursday, November 10, 2011

Terjatuh Cinta Dekat Dia Lah

hehehe..sejak tengok drama korea SECRET GARDEN ni..
tetiba terjatuh cinta pulak dekat dia ni..

lakonan dia dalam drama ni memang best sangat..
siapa yang dah tengok mesti tau kan

mula2 cerita ni penuh dengan adegan lawak sengal..
tapi bila dah nak ending..walawehhhh..

meleleh-leleh air mata bui..siap dengan hingus sekali..hahaha
serius..best giler drama korea SECRET GARDEN

dengan siapa terjatuh cinta..?
dengan HYUN BIN ler..hero drama ni

bukan jatuh cinta betul2..
cinta betul2 dekat hubby jer..hehe

ce tengok gambar dia ni
hensem kan..

memang cair tengok renungan mata dia ni..*_*

jom layan lagu yang paling bui suka dalam SECRET GARDEN
korang klik sini yer


lagu ni Hyun Bin sendiri yang menyanyikan nya
dahlah ensem..suara pun osem..*_*

28 comments:

nurul nadia nasir said...

koreaaaa!hihi nadia jarang tgk cter nehh kt umah sewa xde astroo sobb sobb.kene balik rumah family duluu hihi

Bui Junaidi said...

kak bui dan hubby beli dvd cerita ni..x sabar nk tengok sampai habis..hehe

ajumohit said...

layan betul citer korea tu ye bui heheheh

nuyui a.k.a miss YUI said...

alahai!! cute sungguh..

suka citer korea..xmelalut!

ciK LyndaWawa said...

ehem2....

Azhafizah[フィザ] said...

fiza dah abes lyn da lgu ni..lagu lain pulak.hihih

Cik Rose Cute said...

memang cute giler la Bui...

Aweyn said...

secret garden cite yg sangat besttttttttt woo ^_^

Nur farahiza said...

dye memang ensem la kak >_<

faridah nazurah said...

auwww secret garden... best!!!!

AmirFX said...

KMk dah tengok cita tok lam bulan puasa ria tek.. Nang best.. Kmk suka watak Hallyu Star.. Bujat2 ngn lambat pick up.. haha..

cik najihah said...

sweet kan die kak

_mauhaha_corner said...

hehe..secret garden best and ofcoz minat kat hyun bin..:))

Wanie said...

sweet je hyun bin ni, tapi wanie tak suke heroin cite ni, terus tak tengok..hehe

Fahmi Piruz said...

suka part dorg tertukar badan tu! hahaha..kelakar je yg Hyun Bin jd gegurl~ hahaha

sha my heart said...

i want to watch this drama so bad. tapi tak jumpa lagi drama ni, Sis Bui ambik mana, download ke?

apa nama korang dalam bahasa jepun?

budak penjara said...

jambunya muka hero..janggut xde..tak kacak..haha

cikji said...

koreaaa mmg pebret,bila hero n heroin tak jemu mata mmandang,trus cire tuh lg best. igt zmn kgmlngan dulu winter sonata.

Mya said...

saya jarang layan korean series ni kak bui tapi sekali terlayan abislah! mg xlepas huuuu

Bui Junaidi said...

sha..kak bui beli dvd..dekat astro ada jugak,chanel 393..tp lambat sangat tunggu..hehe

Izyan Masri said...

OH TIDAK.LEE MINHO SAYA LAGI COMEL T_T

Diana @ bilakukatacinta said...

dear..ni pic hyun bin dolu2 rasanya before dia buat 'v shape kan? rupe dia lain benor dari dolu - mase zaman my luvly samson

Bui Junaidi said...

diana..v shape tu apa dear..?

LadyBird said...

salam akak..

akak suka cita korea ek..

artis2 die comel comel kan..

jepun pun same..

Niena Pengembara Ilahi said...

hehehe.. kalo tgk citer ni kan... jgn tgk dari awal episod.. ketagih nnti

IntaNBerliaN said...

sy xtgk plak cite ni.. sy xsk sgt tgk cite korea.. hihi

TK said...

TK habis dah tgk secret garden ni...! best!!!

Ain said...

Watak Oska pun cmbesh gk .


Oska tu lawak ah. Kalo tadak dia lm cita SeGa tu mesti x best hauhauhau kann :D