Thursday, November 24, 2011

Meninggal Semasa Menonton Bola

rupa2 nya ada yang meninggal masa perlawanan bola sepak peringkat akhir sukan sea ke 26 antara MALAYSIA vs INDONESIA malam isnin lepas..bui baru jer tau..memang ketinggalan 'belon' habis..

kalau dia islam,sama2 kita sedekahkan AL-FATIHAH..dan kalau bukan islam REST IN PEACE kepada mangsa..


pilu pulak rasa hati bui tengok gambar ni..huhu..didalam kegembiraan kita Malaysia menang,rupanya ada keluarga di Indonesia sana berduka sebab kehilangan ahli keluarga..bertambah duka lagi Indonesia kalah kepada Malaysia malam tu..:(


15 comments:

Cik Rose Cute said...

Betul tue Bui....Cik Rose pun ada tengok kat berita...

ArulchelseA said...

kt malaysia pun de jugak..meningal serangn jnatun masa malaysia lwn indon ni..masa tu dia kat kedai mkn..kluar kt metro semalam rasanya..

maszmadi said...

al-fatihah / rest in peace.....

semua sudah ketentuan yang maha ESA kan... subhanallah

Bui Junaidi said...

cik rose..nampak sangat bui tak tengok berita kan..hihi..

arul..o,ye ker..dh ajal dia org sampai..takziah

masz..betul tu,semua ketentuan Allah

Munnafendy said...

takziah =(

Miziey said...

ish3.. ksian.. ajal maut ditangan tuhan.. kalau dah sampai ajal tu, kat mana-mana pun meninggal jgak..

AmirFX said...

Berita terkini juak.. Pengadil Jepun malam ria mati kenak tembak di hotel...

Bui Junaidi said...

amir..menar..?cdak endon nembak kah..?isk2..

Bui Junaidi said...

amir..bulak ajak berita paduhal..huhu

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

saya pun baru je taw ada yang meninggal kat indonesia tu....

Nur farahiza said...

memang rase sedih jugak kak bui .
same same la kite berdoa .

LadyBird said...

innalillah.. sebb tu lady tkt nak tgkbola.. sob3x..
tp ajal maut tu Allah dh tentukan..

Azhafizah[フィザ] said...

takziah kepada keluarga mangsa..

Fathiah Hamim said...

dua orang ke kak? :(

IntaNBerliaN said...

sy ada tgk dkt berita pasal ni..