Thursday, December 1, 2011

Selamat Datang Disember

pinjam gugel
salam semua..korang dah sarapan..bui belum lagi..memang tengah lapar ni

takper lepas ni baru sarapan,bui nak update blog dulu..

ye,ye..hari ni dah masuk bulan Disember..SELAMAT DATANG DISEMBER

siapa lahir bulan Disember bui ucapkan SELAMAT HARI LAHIR IN ADVANCE yer..hihi

29.11 lepas birthday bui yang ke 24..oopsss,silap..sila tambah 10 tahun lagi..
(berangan masih muda remaja)

dan bui sekali lagi nak ucapkan TERIMA KASIH pada yang telah wish bui hari tu

dekat fesbuk bui dah LIKE semua ucapan2 kengkawan jugak family..

serius terharu bila tengok ucapan yang beribu2 lemon dekat wall bui..cehhhh..

oh ya,

hari ni bermula DISEMBER setiap komen yang datang bui akan tapis dulu yer

sebelum ni bui dah mintak pandangan korang semua

dan majoriti pilih komen yang mesti di approve dulu oleh bui

tak hengat..??? KLIK ENTRY INI

dan..dan..

hari ni jugak bui akan review follower yang bertuah..

tetapi ada sedikit kemusykilan telah berlaku

nanti dekat entry tu bui terangkan yer..tungggguuu...

ok,babai..*_*..nak g sarapan nasi lemak dulu

9 comments:

sHi Ma said...

selamat pagi kak bui... shima baru je sarapan.. selera sgt 2 3 hari nie... tmbh lah comel gamaknya, huhuuhu...

tinggal berapa hari je nk masuk 2012 kan...

Qaseh Qistina said...

welcome december! yeaaahh..2011 dh nk smpi ke penghujungnya...

AmirFX said...

Morning Kak... Kmk lom sarapan juak... Krok2 dah perut... haha... NWay, happy december..

Munnafendy said...

ape yg di musykilkan tu kak?

IntaNBerliaN said...

bln 12 ni jugak, anniversary saya.. hihii

Solihahazahar said...

hmm sedih nk tinggalkan tahun 2011. byk kenangan manis dan masin dan tawar woooo~

Bro Ahmad said...

selamat disember bui..hujung tahun sudah yea..kena buat perancangan 2112 pulak

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

kejap je masa berlalu....dah bulan december dah...kalau ikut tahun islam dah masuk tahun baru pun....dah blh stat buat bajet 2012 kot...heheh

Ardini Humaira said...

2011 nak habis dah kan.. tapi dalam Islam.. kita dah mula tahun baru ^__^&