Thursday, December 22, 2011

BE Datang Lagi


dalam kesibukan minggu ini,tak sangka Nuffnang sudi lagi bagi BE
kali ni pulak BE untuk MAXIS BLACKBERRY BELLAGIO

tapi bukan dekat INI BLOG BUI sebaliknya dekat blog BUI TUTORIAL
kalau dekat situ alamatnya sikit jer lah income nya sebab bui jarang update

tapi biar apapun rezeki jangan ditolak,musuh jangan dicari..hehehe
terima kasih NUFFNANG bagi BE

kalau dihitung sudah ada 20 BE yang Nuffnang bagi..
syukur alhamdulillah ada jugak rezeki berblogging

BE ke 20..*_*

ohya..hari ni result PMR keluarkan..
tahniah kepada adik2 yang dapat keputusan cemerlang
di sekolah bui ader 9 orang jer yang dapat straight A
yang kurang berjaya tu,usaha lagi ok
(bajet budak PMR baca blog bui..kekeke)

18 comments:

Anum said...

tahniah sis

zaty said...

wahhhh..dpt BE! tahniah ya akak :D

AmirFX said...

Wasehhh.. Banyak masyuk.. haha.. Nuffnang kmk sik berapa dah lamak tok...

IntaNBerliaN said...

tahniah :-)

ajumohit said...

tahniah bui..bui blog aju ni UV tu lebih 500 sehari tp BE segan nak dtg kenapa ye? bui murah rezki tahniah

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

haha...wakil budak PMR baca xpe...dah lama xdpt BE...fuyoo dah 20 saya xsampai pn lg..;)

syiela said...

Wah Tahniah.. Moga nuffnang terus ingat bui :)

Zahirah Dzulkifli said...

ehem ehem. saya tak tengok la pula. tapi memang ada. rasanya yang lama punya kot. apa-apa pun, congrates! :D

miloais milo said...

tahniah Bui...
ada jugak lah nuffnang bagi kan....
rezeki tu beb!

MamaEma said...

Tahniah

diana said...

ada tak anak murid bui yang baca blog bui??:P

aimie amalina said...

weee
tahniah kak bui :))

Ahmad Syuxer said...

wah rezeki hujung tahun..:)

Nisa Greennnpanda said...

bestnye akak.. bile BE nk singgah blog sy lak nie..

misshannajr said...

hurm! blog best mst la ramai yg suka..trmsuk diri hamba ni hehe..blog tutorial pon kmk selalu lawat..sng nak ikut step2 dia :)

shida'R said...

tahniah sis :)

Nur Zulaikha said...

kak bui..Buffered earning dgn earning tu ape bezanye ye?

Bui Junaidi said...

NUR-BE tu Nuffnang bagi,yang earning tu org klik iklan dlm blog kita..