Sunday, December 4, 2011

Jom Layan Gambar Percutian Kami Di Damai Puri-Part 2

sambungan dari PART 1 hari tu..
layan jer lah..





pokok bunga Kemboja
oopss..terpaksa di senset..hahaha



yang best nya swimming pool ni kita x perlu pakai bikini..air pun paras dada kita jer
bunga kemboja..harum..seharum kenangan manis kami dekat sini..*_*
ada lagi gambar lepas ni..saja bui letak banyak2 buat kenangan
kalau hilang dekat pc boleh bukak blog tengok balik..

psttt: 
hari ni bui akan ke Serikin
nak cuci mata jap..kalau ader yang berkenan boleh beli..ngeee

MAKLUMAT TENTANG SERIKIN

14 comments:

Yatie Awang said...

bestnya bercuti...akak belum sempat lagi..

AmirFX said...

Lamak dah kmk sik g Serikin... Rindu nak shopping cermin mata itam d sia...

cik Kartun said...

waaa..jeles nye tngok gmbr brcuti nie :D

Azhafizah[フィザ] said...

seronok!mesti byk snap ni kan..jeles..mata dah berair dah ni..sob sob

sesuka haty said...

kak bui..beso nye kolam..waaaa..selamt becuti kak<3

Cik Rose Cute said...

Bestnya bercuti...hehehe pandai berenang ke Bui?

Cho Cho (bukan nama sebenar) said...

best eyhh..maok juakk..

shida'R said...

sonot nye bcuti...sonot juge ade famly cam sis bui n fmly heheee ^_^

ciK LyndaWawa said...

best juak kitakorang main pool lok..mok juak eh..

Acik said...

aiyooo ... naper muka bui tu? kena demam kuning ke? :)

cikji said...

amboiiii seronok sakan anak kak bui bermandi manda

Syuxer said...

happy family...:)..

Bui Junaidi said...

acik..kena demam senset..hahaha..

sekarang hubby tak bagi gmbr tak pakai tudung masuk blog..

harrazdani said...

best woo.....;)