Monday, December 19, 2011

Padan Muka..

assalamualaikum warahmatullahhiwabarakatuh..
(amboiii..mcm wanita muslimah pulak..)
selamat pagi semua..selamat hari isnin
pekerja gomen hari ni mesti senyum lebar hari ni
sebab gaji dah masuk..hehehe
yang bestnya lagi,bonus masuk sekali
yuhuuu..petang ni boleh dah boleh shopping..*_*

kalau tengok tajuk entry..PADAN MUKA..kan
muka siapa tu..haissshhh,muka bui lah
nak tahu pehal..pagi ni tadi pukul 9.20 pagi bui sampai ke sekolah

pagi ni segala2 nya terlambat
bila bangun lambat..datang kerja ofkos ler lambat
bila datang kerja lambat..nak update entry pun jadi lambat

haissshhhh..padan muka bui,siapa suruh tidur lambat..
kalau nak tahu malam tadi bui dan hubby tidur pukul 2 pagi
(jangan fikir bukan2 pulak..hehe)

nak tau sebab apa tak..
bui dan hubby layan drama korea

pinjam gugel
BOYS OVER FLOWER
fullamak weiii..drama tu memang best lah
barisan pelakon pun kacak2,cantik2..
walaupun banyak yang tak logiknya
tapi tengok jugak..hehehe

drama ni ada 25 episod,malam tadi bui dan hubby
sempat tengok sampai episod 12 jer
bermakna ader 13 episod lagi
tak sabar nak tengok sampai habis..

ok,lah..nak buat kerja dulu lah
nak tampal2 kelas bagi cantik
tak habis2..huhu

19 comments:

Anum said...

hehhe
sanggup sis ek.
sama macam anum

Ahmad Syuxer said...

amboii..bukan kemain hepi hehe..rezeki akak la tuh..

Sally Yatiey said...

best kah cta tok ? ^_^
korean nak ?

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

cite tu mmg feeling..hehee tgk berkali2 pn boley...hehee lambat sekali sekala xpe la...:p

hira said...

ehem ehem. gaji dah masuk. masyuknyaaaaa~ hoho. best kan? saya tengok 2 kali je dah cukup. malas nak tengok dah. banyak sangat episod. haha

ajumohit said...

Bestnya masyukkk blehla shopping ye bui, hihi takpe
Cuti skola lmbt pon ;)

miloais milo said...

uols layan jugak eh drama korea???
ni citer2 peberet my doter ni...
iols kalo tengok drama korea - suka citer pasal keluarga...

masz86 said...

Cerita tok nang best kak....

IntaNBerliaN said...

ooo tgk cite korea rupanya..

asyraf ahmad said...

wah
tgk citer korea bersama hubby

susah betol nak imagine mcm mane.
hahaha

(pose peace sikit ala2 artis korea)
to my blog - Acapsuur (>,<)

Rai said...

besnya dah dapat bonus...huuuu..

kami pun duk layan cerita korea dari aritu lagi..hahaha..

AmirFX said...

Haha.. Duhal.. Ingt nak molah baby baru tek.. haha...

nurul nadia nasir said...

hamboii kemian layan boys over flower sampai 2 pagi !hik3 tp memang citer dye bestt pon :)

~ yus ~ said...

suami pun layan citer korea ya? Cayalah, sehati sejiwa, kalau cik abang saya, sesuatu yg mustahil tu...huhu

Azhafizah[フィザ] said...

ini lah di katakan penangan dram korea..hehehe..

sha my heart said...

sha time tak best, cepatkan.. pilih adegan yg ada hero dan heroin, atau kedua-duanya je dlm boys over flower ni. hihi~

Nisa Greennnpanda said...

hubby kak bui pun layan korea gak? hehe.. serious crite tue mmg best!!!!! >_<

Bui Junaidi said...

SALLY-aok,drama korea..layan..sekali dh layan terus adiccted..hehe

YUS-kalau nak tau,hubby bui lah yg dulu layan drama korea ni..lepas tu dia ajak bui tengok..sekali bui pulak yg terlebih ketagihnya..huhu

NISA-ha,ah..hubby pun layan..

LadyBird said...

lain kali kene tidur awl..
:D..
leh bgn awl..
leh sampai sekolah awl..
leh update blog awl.. :D