Monday, December 5, 2011

Hebatlah Budak Ni..Ewwww..*_*

kalau geli baik jangan tengok..bui pun geli geleman jugak tapi sebab nak tunjuk betapa hebat dan beraninya budak ni..bui beranikan hati letak gambar2 dia dan 'bestfriend' nya kat sini..ewwwww..*_*



bui letak 2 jer..sebab tak kose nak letak banyak2..ewwww...kalau nak tengok lagi klik SUMBER 

aritu ULAR MASUK KELAS pun bui dah trauma seminggu,apatah lagi nak jadikan haiwan ni sebagai haiwan peliharaan..mau nya pengsan sebulan..kekeke

27 comments:

masz86 said...

Ya Allah.. berani nya miak tok kak...
Gelik mek nangga...
Dah la ular ya besar dr nya...
Kmk nak ula kecik ya.. kedak ula lidi ya gik kmk takut...

ainnoraini said...

takut..geli semuanya ada..
tak berani..kalau nnpk ular mcm dah lama larik duluuu..

nur farahin binti sulaiman said...

eeeeee... geli eh.. boleh plak bdak tue duk baring atas ular sawa tue.. klau farah x dah.. hehehe

miloais said...

iols bukan geli - tapi takut...
even kalo kat NatGeo @ tv pun iols tak berani nak tengok - takut mimpi bila tido

Anum said...

ya allah hebatnya
kalau anum comfirm rasa geli gila2

Ummi Hanie said...

masyaallah ... beraninyeee budak ni... ish3x ..

bui,insyaallah sy masukkan blog bui utk direview dlm list ketiga yer .. skrg baru nak masuk list kedua.. ;)

:: Mrs.Eady :: said...

eeee....ku mmg fobia uuuuuuu nih!

Ik Hanif said...

skali dia ngap kite ngep..=-='

Cik Rose Cute said...

besar jugak ular sawa tue bui....bahaya...nanti ular tue ngap budak tue....kan naya...huhuhu macam2 nak carik tumpuankan...

Syuxer said...

syuk pun takut gak ngan menatang ni..dahla geli pahtu besar..

Cho Cho (bukan nama sebenar) said...

mak datokkk..bingong mek nangga ya sist..

munna said...

beraninya budak tu...munna tgkccacing pun takut inikan pula ular besar mcm tu

Azhafizah[フィザ] said...

ewwww..boleh pulaklah die main2 cenggitu..sekali kene ngap..uishhh.seram je..berani betul dak ni..risau tengok..dah le ular tu beso dari die..

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

geli la kak bui....ish budak ni slamber je dia, mcm kwn baik je buat...huhuu

hamzah ian said...

perghh.. gelimattt

C i k P i p i T e m b a m said...

kita dh lama nk bela ular.. tp mak x bg.. sobss sobss

AmirFX said...

Bunuh ktk ular nak masuk lam kelas ktk ya dan polah tali pinggang.. Berik jenama Brada.. haha..

ciK LyndaWawa said...

mak ai..ular ya besar gik dari mbiak ya eh....

Wanie said...

ni kat malaysia ke kak..bela ular ke ape ni..huhu..dah la besar..takot wanie..

Kancil 8349 said...

Kancil memang ndak berani macam budak tu

kasihredha said...

mak aiii
geliiiii nyerrr

diana said...

tak berani la..
binatang ni time kenyang boleh la buat kawan..
time dia lapar semua dia ngap je..

sha my heart said...

ee, geli la..
lagipun merbahaya.

nurul nadia nasir said...

mak aii besaqnya ular diaaa!seram aihhh gelii kott

harrazdani said...

hebat budak ni....)

LadyBird said...

mcmn kalau sekali die ngap.. huhuhuhu..

@ deqla manjew said...

skali ular tu ngap !!! naya jew...