Tuesday, December 13, 2011

Segmen : 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011

ewah..ewah..segmen lagi lah..hehe
kali ni pulak anjuran blogger femes amos kat Malaysia
siapa blogger tak kenal dia,jangan mengaku ko blogger okeh

siapakah yang femes itu..??
BEN ASHAARI ler..mesti kenal kan

letak header dulu..wajib tuuu
k,ni second time bui join segmen abang Ben
(cam nak sama jer kan..hihi)

abang Ben ni kalau buat segmen jarang lama2
segmen ini ditutup pada pukul 5 petang ni
kejap sangat kan..tapi kejap pun beratus jugak yang join
blogger femes katakan..
(ada unsur jeles kat situ..hahaha)

ok,berhenti merapu..
jomlah kita lihat 5 Blog Cool Pilihan Ku 2011

blogger dari sarawak macam bui
entry kebanyakannya dalam bahasa Sarawak
kadang2 spiking london..berdebu you
baca entry dia boleh buat kita senyum sorang2..ngeee

blogger yang ada tangan mejikk
kepakaran yang tidak terhingga dalam mengedit blog
gambar profile bui (vektor) dia yang buat
sangat comel lote orangnya..hehe

tiap kali bui publish entry mesti Anum yang akan first sekali komen
cepat dan tangkas dia ni
suka aktiviti lasak,tak padan dengan rupanya yang lemah lembut
entry dia ni best2 tawww

gadis comel ni masih study lagi
entry dia kebanyakannya tentang life dia
suka dengar dia merapu..hahaha
(eh,eh..dia pun join segmen ni lah..dan dia pilih blog bui
macam berjanji pulak kita orang 2 ni..hihihi..mekasih dear)

bui suka baca blog aju sebab macam2 cerita ada
pasal anak2 dia..dan yang paling best kalau pasal ada SALE
mesti aju akan update
hehe..mesti kaki soping ni..macam bui

senarai 5 blog cool ni bui pilih dari bloglist bui jer
lagipun yang bui pilih adalah antara mereka yang sangat setia
mengunjungi blog bui dan jugak tak lokek bagi komen
pada setiap entry yang bui buat..

yang tak terpilih pulak,jangan kecik hati yer
kalau ader segmen macam ni lagi bui pilih korang pulak k..

************************************************************

abang Ben,blog abang Ben tak cool jadi bui tak pilih
sebab blog abang Ben SUPER COOL
kekeke..tiap2 hari bui datang skodeng..*_*

20 comments:

nurul nadia nasir said...

kehkeh kak bui join jugak !hihi
<<mano ado comell!tembam lahh agaga :p

nurul nadia nasir said...

emel nadia :nurulnadia154@yahoo.com :)

Munnafendy said...

mcm best! nak join gk lah =)

Anum said...

hehehe
good luck sis

sha my heart said...

ni yg nak kecik hati.. haha *tetiba.

tak de.. blog sha pun tahap entah pape lagi, tak layak masuk list top 5 pilihan blogger pun.

oo, nak terjah mereka.. =)

Azhafizah[フィザ] said...

Err..fiza tercalon jugak?thanks kak bui..mane de tangan mejik..anugerah tu..kene gunakan sebaik mungkin..thanks again kak bui..segan dah ni =_='

Bro Ahmad said...

blogger supercool...bui blogger super hot hehee

Selendang Merah said...

wah blogger2 yg hebat

Ahmad Syuxer said...

beruntungla yang jadi pilihan akak bui hehe..;)

zaty said...

hehe.bui kemain ey blog BA supercool.tapi mmg punn. ehe :p

zaty said...

btw.dari segmen sama!
dh follow bui.klu sudi follow zaty eh.thanks ye :DD

AmirFX said...

Makseh kak sebab pilih blog kmk.. hihi...

darling asma said...

datang dari segmen yg sama... jum terjah blog asma pulak..

deen azmee said...

as-salam..

salam ziarah rakan blogger..

jom baca 5 blog pilihan saya..

http://deenazmee.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihan-ku-2011.html

!-CintaSibungaTembam-! said...

salam perkenalan sy dri segmen abg ben
rupa byk blog yg best
jom singgah

http://comelamiera.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Lulu Caldina said...

Semua blog memang ada keistimewaannya, lebih-lebih lagi bila ada pembaca seperti kamu.. :) HARUS BACA

Ajeyy Rawk said...

Assalamualaikum, saya datang ziarah dari segmen Blog abg Ben .. Jangan lupa hit saya balik yaa.. :D

Ajeyy Rawk

sHiLaziZi said...

saje singgah..sweet jugak..

Nafisya Ismail said...

semua cool... hehe

follow my blog

http://cikpower.blogspot.com/2011/12/5-blog-pilihanku-2011.html

Redbloodsnow said...

SI AMIR YG NANGGGG BLOGGER SUPER COOL! HEHE