Thursday, December 1, 2011

Kenapa Macam Ni Pulak Dah..??

eh..serius tak faham

kenapa pulak jadi macam ni yer

sebelum ni bui dah print screen follower bui yang ke 1111
KASIH REDHA 
siapa suka travel g blog dia..banyak gambar masa dia g melancong..g Korea pun ada..jelessss..*_*
print screen pada 27.11.2011..sori gambar kabur

cantikkan nombor tu..bertuah dia

tapi sebab tak sempat lagi nak buat entry pasal ni jadi bui peram dulu dekat draft

sekali malam tadi bui baru nak publishkan pasal ni

alih2 jadik macam ni

bui print screen malam tadi
kalau dikira,ditolak,ditambah,didarab,dibahagi..cehhh

follower yang bertuah itu dah menjadi follower yang ke 1113

dan follower yang ke 1111 telah menjadi milik

RABIATUL ADAWIYAH


so,sesaper nak update profile supaya ada link blog anda

KLIK SINI

orite,berbalik semula kepada persoalan tadi...

siapa yang terrer bab ni sila explain dekat bui boleh tak..?

tapi bui rasa satu jer..mayb follower yang baru follow tu dia follow secara privately
(sangkaan bui sahaja..)

tak tahu lah kalau ada sebab lain..

26 comments:

Kancil 8349 said...

wah...tahniah untuk beliau..kancil terlebih satu je...hehehe...apapun dah ramai follower nie mesti ramai pembaca

hira said...

mungkin juga tu kak bui. huhu.

Cik Rose Cute said...

Susahkan...nak follow balik tak ada link....

masz86 said...

Kali nya jadi 1113 segal ada org follow ktk f nya sik kah gamba... so gamba nya kat belakang2 sekali... ya jadi cam ya...
rasa kmk lah... heheheh

Azhafizah[フィザ] said...

rugi tak letak link..kan

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

tak tahu la kak bui....mungkin jugak teori kak bui tu betol...

sha my heart said...

mungkin ada yg unfollow?

sha tak tau pasal ni. kadang2 pelik juga kan =)

Nak tau tips tambah follower? Singgah sini: tips tambah follower, terima kasih followerku

Freaky said...

memang follower ada masalah kebelakangan ni.. dia display follower lama

ciK LyndaWawa said...

banyaknya folower kitak.....kmk gik sikit...

Syuxer said...

ada follower mistik dalam blog bui hehe..;p..

ajumohit said...

Tak pastilah apa masalahnya tu bui, yg penting follower bui ramainya!!!!

AmirFX said...

Banyak ehhh... Jeles..

LadyBird said...

akak.. giliran follower tu leh bergerak ek..

suha said...

banyak sudahh.huu. tahniah kak bui.

Wanie said...

mungkin la sebab private akak..wanie pun jadi macam tu..huhu..bile kite nak buat special entry mesti jadi macam ni...tak pun sebelum ni tak perasan..haha

shida'R said...

sis shida selalu tjadi mcm tu..pelik je kan..huhu..pape pun tahniah sis ^_^

kotak bulat said...

err..kb lagi la xtau npe bnda tu mcm tu..tp pnh jd kat kb..angka bertambah,tapi yg naik mcm sikit je..

nur farahin binti sulaiman said...

tahniah akak..rmai dh follower..=)

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

wah...follower beribu riban tuuuu

to my blog - Acapsuur (>,<)

So Shy Lady said...

t. reti sgt bab teknikal. wowwww rmai btul folo bui. blog best nih ;D

::NureeN:: said...

betoi, blog kasih redha nureen pon slalu tgk, byk crita2 beliau g melancing best & cantik tmpt2nya kan.. tp klau bab follower tue nureen x terror nk jwp heheh ;)

IntaNBerliaN said...

xtau la plak nape..

♥ DygAzizah ♥ said...

mngkin ada yg follow ktk sblm ya tp xda ngkah gamba. yg xda letak gamba slalunya kat belakang.. sbb ya lah jd camya :) kmk rasa lah.. hehe ^_^ btw, thanks follow. follow ktk juak ^_^

♥ DygAzizah ♥ said...

mungkin sbb ada yg follow ktk sblm ya tp xda letak gamba. slalunya yg xda letak gamba ya diletak kat belakang sekali. cuba tak tgok follower ktk nak dolok2 yaa. smua yg xda gamba ny letak kat belakang. sbb ya lh jd camya. kmk rs lah. hehe ^_^ btw, thanks follow. follow ktk juak :)

kasihredha said...

hihihi...akak senyum sampai telinga ni bui...

Ardini Humaira said...

tahniah tau ^___^