Saturday, December 3, 2011

Siapa Berjiwa Romantik,Jom Layan Lagu Ini

lagu ini khas untuk yang berjiwa romantika de amor sahaja..
tapi yang tidak berjiwa romantik pun boleh layan..hehe
bui sertakan sekali lirik lagu nya dalam bahasa English
senang korang nak faham sebab lagu ni dalam bahasa Sepanyol



kalau takleh bukak rajinkan diri g klik link dekat You Tube ni k
korang pasti tidak akan menyesal sebab lagu ni best sangat


BESAME MUCHO

Bésame, bésame mucho
Como si fuera esta noche
La última vez

Bésame, bésame mucho
Que tengo miedo a perderte
Perderte después

Bésame, bésame mucho
Como si fuera esta noche
La última vez

Bésame, bésame mucho
Que tengo miedo a perderte
Perderte después

Quiero tenerte muy cerca
Mirarme en tus ojos
Verte junto a mi
Piensa que tal ves mañana
Yo ya estaré lejos
Muy lejos de ti

Bésame, bésame mucho
Como si fuera esta noche
La última vez

Bésame, bésame mucho
Que tengo miedo a perderte
Perderte después

Bésame, bésame mucho
Que tengo miedo a perderte
Perderte después

Que tengo miedo a perderte
Perderte después


KISS ME A LOT

Kiss me, kiss me a lot,
As if tonight was
the last time.

Kiss me, kiss me a lot,
Because I fear to lose you,
To lose you later.

Kiss me, kiss me a lot,
As if tonight was
the last time.

Kiss me, kiss me a lot,
Because I fear to lose you,
To lose you later.

I want to have you very close
To see myself in your eyes,
To see you next to me,
Think that perhaps tomorrow
I already will be far,
very far from you.

Kiss me, kiss me a lot,
As if tonight was
the last time.

Kiss me, kiss me a lot,
Because I fear to lose you,
To lose you later.

Kiss me, kiss me a lot,
Because I fear to lose you,
To lose you later.

Because I fear to lose you,
To lose you later.

macho kan suara ANDREA BOCELLI ni
kalau nak tahu dia ni buta sebenarnya..
walaupun buta tapi beliau berbakat besar
dah banyak anugerah yang beliau dapat
kalau berminat nak tahu lebih lanjut lagi tentang Andrea Bocelli ni
klik SUMBER

8 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

best ni kak bui..nak tertido dah ni..setiap orang ade bakat masing masing kan.^__^

AmirFX said...

Lagu tok layan mun tengah ilek2 kat lobi di Damai Puri sambil breakfast pagi ngn sosej ngn telur goreng.. Perghhh....

maszull said...

assalamualaikum...jom layan...:)

Cik Rose Cute said...

Buta ke? tapi suara dia best la...

Syuxer said...

orang yang tiada keupayaan sememangnya mempunyai bakat yang hebat dalam bidang seni..buktinya Andrea Bocelli kan

acheeqa farhana said...

wahh..nicee..layannn...

sha my heart said...

ni macam lagu utk OST Bella Calamides weekdays, 3 pm kat tv3 je. suka lagu ni, memang duk cari ni.. ♥

ciK LyndaWawa said...

sora blh thn ya...