Friday, December 16, 2011

Ada Rama-Rama Dalam Blog

model sambilan gugel
yeayyy,hari ini hari jumaat sudah..besok dan lusa cuti..bolehlah bersantai2 dekat rumah..

semalam bui membizikan diri,sibuk menghias kelas..lekat sana,tampal sini..bagi ceria sikit kelas yang agak suram dan murung ni..sekarang aderlah ceria sikit budak2 nak belajar..

dan sebab tu hanya dapat buat 1 entry jer semalam..huhu..blogwalking pun tak leh ligat sangat 

balik rumah semalam,bukak komputer..tetiba ada hati nak bagi ceria sikit blog bui ni

sebab tu kalau korang perasan dekat tajuk post ada rama-rama hijau berterbangan..comel dan ceria kan
(tak comel pun cakap jer comel..kekeke)


niat sebenar nak pasang header yang NADIA buat..tapi entah kenapa template yang bui pakai ni,tak boleh serasi dengan header tu bila pasang jadi pelik..frust betul bui..

dah lah header tu comel macam orang yang membuatnya..(bukan bodek ok,sebab dia mmg comeyyy)..tapi walau tak boleh pasang dekat header hambikk kau,bui pasang jugak tapi dekat footer..sayang kalau tak pakai..

oh ya,siapa2 yang nak letak imej pada tajuk post bolehlah try tutorial ini yer..

19 comments:

Amie said...

Selamat pagi Bui,
selamat bersantai...

Munnafendy said...

rajinnnyaaaa kak bui.sy blum ada masa lg nk mekap2 blog sy..bogel gitu je..hehe

syiela said...

Cantik je rama2 tu :)

Bro Ahmad said...

cantik..tapi blog bro tak sesuai hee

Bro Ahmad said...

nak iklan banner ? datang blog bro

sHi Ma said...

Seumpama rama-rama
Terbang bebas di udara
Tanpa ada halangan
Aman damai suka-suka
Riang ria tanpa ada rasa duka sengketa...

best lirik lagu nie (~_~)

Azhafizah[フィザ] said...

comel!ape yg tak serasi kak?coding ye?fiza ni kurang sikit kalau flash..xberapa nak pandai tengok..buat je reti..hehe

deqla manjew said...

canteknye...sesuai jugak letak kat bwh nih...tanda terima ksh org sudi singgah baca blog kan... :)

Anum said...

anum nak cuba la sis

LadyBird said...

salam akak..

akak ade kelas?

bukan skrg cuti sekolah ke kak?

AmirFX said...

Rama2 hijau.. Nang sesuai ngn tema blog ktk...

Bui Junaidi said...

AZHAFIZAH-tak pastilah mcm mana..tp bila letak jer gambar dekat bahagian header tu bahagian blog title tu akan jadi pelik..mayb sebab template yang kak bui guna ni kot..nak letak google + pun tak boleh..huhu

LADY-kak bui bukan cikgu..tu yg terpaksa dtg jugak masa cuti sekolah

IntaNBerliaN said...

patutlah ada rama2 hijau.. hihii

miloais milo said...

comel hoccay ada rama2 tu....
kaler pun lembut - sedap mata memandang!

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

kak bui sayangnye header tu xmatch.hehee ke bawh letaknya, xpe la drpd xguna langsungkan...:)

asyraf ahmad said...

sokong Blog BUI ni isik header!!!!

heheh
to my blog - Acapsuur (>,<)

zaty said...

wahhh ada footer!hehe..sllunya org ada header aje.comel je butterflies.. :DD

::NureeN:: said...

comelnya rama2 tue.. nak jgk :)

Onitsuka_hana said...

eh2 hana dah try letak rama2 ijau kat menu tab tapi xcukup ruang..nnt kena kecikkan perkataan tab menu tu.. huhu last skali xjadi buh :)