Thursday, December 29, 2011

Lee Min Ho Duduki Carta Pertama

pinjam gugel

sebelum ni tak pernah lagi bui review pasal keywords dekat blog..selalu tengok blogger lain buat..teringin jugak nak cuba..keywords yang ada ni bui dapat dari Nuffnang yer..cekidautt..*_*

bulan lepas

keywords bulan lepas..Lee Min Ho dapat no.1..eh,eh korang tengok keywords yang last sekali tu..blog wanita gersang..adoyaiii,blog bui ker tu..setahu bui,bui tak gersang pun..hahahaha..ni mesti gara2 entry ini..JANDA GERSANG GILAKAN SUAMI ORANG

minggu lepas

tengok minggu lepas punya..Lee Min Ho lagi dapat no.1..kalah Datuk Siti..ko memang glemer dik,banyak orang nak tahu pasal  dia termasuk lah mak orang yang bernama bui ni..hihi..

minggu ini


Lee Min Ho lagi..memang femes habis lah budak gonjeng ni..hahaha..memang gonjeng pun..187cm,tinggi tu..kalau dibandingkan dengan bui yang hanya 157cm ni..ader lebih 30cm..fuyooo..

sebenarnya bui tak faham sangat benda2 keywords ni,tapi nak jugak buat entry pasal ni..lantaklah..*_*

17 comments:

Rai said...

aihh..suka tengok pakcik lee min ho dalam city hunter..hehehe..

masz86 said...

mesti lebar senyum ktk kak bui... pujaan hati dudok carta pertama.... hehehehehe ;P

::NureeN:: said...

:)
tinggi kita lebih kurang la.. :)

~ yus ~ said...

tak kenal siapa itu lee min ho...huhu.

Keywords tu ialah perkataan yang orang google cari kat google search engine tu, dan resultnya menuju ke blog kita.

Itu yang yus faham, dan kalau rasa nak ramai terjah blog kita, buat entri yang ada perkataan ramai orang nak cari di google search engine. Mesti UV pun naik nanti...:)

So Shy Lady said...

patut la....jambu la jugak hehehe...

Nisa Greennnpanda said...

wah...fuyooo~!!!
bestnye..Lee Min Ho mmg digilai rmi org...ngehehe..

coz die sgt hensem! >_<

Azhafizah[フィザ] said...

hero akak dapat no1 ye..kak,yang blog gersang tu ade jugak termasuk dalam keyword nuff fiza..sapelah yg dok cari sangat tu ye..

IntaNBerliaN said...

ramainya org minat dia.. tp sy xkenai dia sbb xminat cite korea tp apa2 pun dia mmg handsome.. hihii

Daddylicious said...

org hensem biasalah...:)

syiela said...

Lee Min Ho ngigau malam dibuatnya

erk.. janda gersang...

AmirFX said...

Kmk kenal ngn nemiak nama Mimin jak...

zahidahwahid said...

start minat lee min ho pas tangga nya dalam city hunter....pasya baru gago bercarik dengan drama lain nya..ngeh ngeh...tapi jang geun suk tetap pujaan hati >.<

Redbloodsnow said...

sik kenal mek dgn nya aie. hehehehe.

nurul nadia nasir said...

wahh lee min ho no satu!aummmm hikhik

shida'R said...

penangan tu sis hehee ^_^

eintan nurfuzie said...

ehhehe...cik en x minat korea..heheh

Che Rosliza Che Mat said...

minat jugak hero korea nie...