Tuesday, December 20, 2011

Baru Berkesempatan

tetiba pagi ni fikiran jadi blur kejap
tak pasti nak update pasal apa..
adoyaiiii,ni mesti gara2 lepas makan maggi kari tadi
(alasan..kekeke)

mintak maaf kat korang yang dtg semalam
bui tak berkesempatan nak balas jejak
sebab semalam sekolah kita orang black out..
dari pukul 9 lebih macam tu sampai pukul 3 petang macam tu
baru ader elektrik..


bukan dekat sekolah ni jer yang kena
dengar cerita seluruh Kuching semalam black out
ader masalah dari SESCO (Sarawak Electricity Supply Corporation) letewww..

hari ni pulak seawal jam 8 pagi bui dah
bertapa dekat pejabat sebab membantu rakan kerani
menyediakan borang option SBPA untuk para cikgu
sebab esok akan ada taklimat dan sesi tandatangan
sama ada nak terima atau menolak..

bila dah selesai membantu
barulah bui boleh balik ke kelas
then,barulah boleh update blog..hehe
(bui lebih suka update secara spontan)

sebagai upah tadi,bui dapat 20 bungkus mee segera
terima kasih Chief..(bajet chief baca blog bui..kekeke)
lepas ni barulah berkesempatan blogwalking..
yihaaa..sampai petang..hihihi..*_*

15 comments:

Anum said...

hehehe
patut le senyap je sis nie

masz86 said...

hehehehe.... yalah kak black out marek... susah ati kmk, org nak ngato line internet kat opis kmk tok pulang bila x da karan... nasib bait nya mok datang balit bila ada karan...

*** byk oleh mee... stok k makan mun x da brg nak k makan... ;P ***

ajumohit said...

Bui magi tu masak letak telur mata and sawi sedapnya hihi

AmirFX said...

Waaaa.. Mok juak maggie TomYam sebungkus..

~ yus ~ said...

wah, banyaknya dapat mee segera..:)

saya pun suka update spontan, apa saja perkataan yg kuar ketika itu..:)

Fathiah Hamim said...

huhuh maggi? sedap nyaa. dah lama tak makan,. hehe

IntaNBerliaN said...

BYKNYA SMPAI 20 BUNGKUS... hihi

miloais milo said...

iols pun kekadang tak sempat nak update blog.... bz dengan keja...
dan sometimes - angin malas menderu...
ekekekeke

Zahirah Dzulkifli said...

akak, part maggi tu yang seronok. hahaha

sha my heart said...

wah, dapat hadiah banyak tu.. best2 =)

sha pun suka tulis up date on da spot. tapi sehari dua ni buat autopublish sb agak sibuk. tapi tetap sediakan bahan untuk autopublish, hehe~

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

xbest bila blackout...tgendla xtvt...uit mcm2 perasa meegi ada tu...yummy...

cucu umie said...

makan maggie itu kdng2 perlu juga.. hohoh

zaty said...

byknyaaaaaaaaa maggi.cukup stok sebulan..heeha :D

LadyBird said...

sdpnyer..
tp dh taubt xnk mkn dah..
huhu..

Nisa Greennnpanda said...

wah..akak dpt 20 bungkus magi??

nk sket kak, hehe...