Monday, December 12, 2011

Hadapi Dengan Senyuman

model sambilan Gugel
assalamualaikum semua..selamat hari isnin..yang bercuti hari ni,seronok lah kan..hehe..
bui pulak kerja hari ni..korang yang kerja jugak tu
jadi hadapi dengan senyuman lah yer..
(biarpun dalam hati menangis sebab tak cukup rest lagi..kekeke)

kita mulakan hari ni dengan lagu dari kumpulan Dewa 
HADAPI DENGAN SENYUMAN

kalau nak dengar macam mana bunyi lagu ni
rajinkan diri korang bukak You Tube yer..*_*
(tetiba malas pulak nak letak video..hehe)

v
v
v

HADAPI DENGAN SENYUMAN - DEWA

Hadapi Dengan Senyuman
Semua Yang Terjadi Biar Terjadi
Hadapi Dengan Tenang Jiwa
Semuakan Baik-Baik Saja

Bila Ketetapan Tuhan
Sudah Ditetapkan,Tetaplah Sudah
Tak Ada Yang Bisa Merubah
Dan Takkan Bisa Berubah

Relakanlah Saja Ini
Bahwa Semua Yang Terbaik
Terbaik Untuk Kita Semua
Menyerahlah Untuk Menang

tidur pun senyum..hihihi..comellll

12 comments:

AmirFX said...

Tengah tdo time tok... Zzzzz.. haha..

Cik Rose Cute said...

comelnya baby... Senyum penuh ceria di pagi Isnin hehehe....Aaa la...Bui..Cik rose scroll pun sekat2...mungkin gambar yg bergerak tue kot....huhuhu...kena buang la...gambar yg bergerak tue....

Cik Rose Cute said...

Lupa nak cakap...thanks gi tahu...kalau tak Cik rose tak tahu...hehehe..

syiela said...

hehehehe... rindu kat my twins la pulak tengok entry bui ni..

NinaAz said...

haiii..saya nina.seorang coach yang ingin membantu anda menjadi lebih sihat, menambah berat, menurunkan berat.
jika anda berminat atau ada kawan2 yang lain ada masalah yang sama, JUST ASK ME HOW..

0199594525

jom tengok TESTIMONI kami

http://danishninaaz.blogspot.com/2011/11/herbalife-hebat-testimoni-produk.html

ajumohit said...

Comelnya gmbr baby ni bui

IntaNBerliaN said...

senyum.. tak perlu kata apa2.. :-)

miloais said...

senyum gak ni....
eps tengok gambo baby senyum sambil tido tu... ;P

diana said...

alahai..comel nye tidur gitu...
hehheh

Azhafizah[フィザ] said...

senyumlah selalu ^__^
senyum tak perlu kata apa apa

sha my heart said...

nak amalkan juga senyum =)

LadyBird said...

office lady cuti sekerat hari rini..
x sabar2 nak tunggu kul 12..
lambatnyer...