Tuesday, December 13, 2011

Segmen : Satu Malaysia by Azhafizah.com

ngeee..sekarang tiba masa untuk kita bersegmen..*_*
kali ni anjuran Azhafizah yang ader tangan mejikkkk..hehe

dah banyak blog jadi cantik sebab tangan mejikkk dia tu
bui dulu pernah gak menikmati..cehhh,menikmati..macam makanan pulak

menikmati hasil kerja tangan mejikk dia lah
blog bui yang buruk terus jadi cantik secantik2 nya

tapi oleh kerana sifat buruk bui yang cepat jemu ni
blog yang cantik tu dah bertukar jadi tak cantik lagi..huhu
padan muka bui kan..

alamak,panjang pulak mukadimahnya yer..kekeke
ok,sekarang terus ke tujuan asal

mula2 letak banner yang cantik ni,
lepas tu jawab 3 soalan mudah ni..


Tempat tinggal sekarang : KUCHING,SARAWAK MEOWWW-MEOWWW
(kamek urang Sarawak..hehe)

Makanan famous di tempat tinggal sekarang : LAKSA SARAWAK
(siapa datang Kuching,bui belanja Laksa Sarawak k..)

Tempat Best untuk di lawati di situ : part ni susah sikit bui nak jawab sebab banyak tempat yang menarik sebenarnya..ok,bui bagi 5 lah yer..antaranya KAMPUNG BUDAYA SARAWAK,KUCHING WATERFRONT,PASAR MINGGU SATOK,PASAR SERIKIN,DAMAI & SANTUBONG RESORT

ok,siappp..oh ya,siapa yang nak join jugak
boleh klik 

V
V
V
V

ni ha..siapa2 yang nak datang melawat Kuching
boleh terjah blog kawan bui ni


kat situ macam2 info tentang Kuching ada
(sempat bui buat promotion..kekeke)

12 comments:

Anum said...

ermmmmmmmm
hehehe, samalah sis
bestnya pg kuching

sHi Ma said...

best2 nk g lah melawat ke sana, suatu hari nanti :)

Muhammad Burn said...

laksa sarawak? bukan kek lapis sarawak? huhu

ajumohit said...

Untung org kretip ni kan bui, insya Allah Akan join ;)

Azhafizah[フィザ] said...

thanks sangat kak bui sebab join segmen ni.ni kalau kak bui klaka saghawak kompem fiza paham sikit2 je..laksa sarawak xpnh makan lagi ni..tempat pun sangat best!

Dalila Hamid said...

x pernah ke sana.. :(

zaty said...

oho..asal sarawak ke.jauh nii..huhu.teringin ke sna utk cuti jika ada kelapangan :)

Syieda™ said...

syieda dtg cini @_@

LadyBird said...

rajinnye aka join segmen..

:D

Gadis mutiara_Solehah said...

Singgah dari segmen yang sama^^

Nana afLs said...

wee.. cam best ja tmpat ni.. btw im sabahan! jom terjah sni pula~ hehe..

http://mizznana11.blogspot.com/2011/12/segmen-satu-malaysia-by-azhafizahcom.html

cikladybird said...

dtg dr segmen yg sama..
salam perkenalan dr org johor...^_^