Wednesday, December 28, 2011

Wordless Wednesday # 15

banjir di sekolah bui semalam..





2 gambar yang awal tu bui ambik masa pagi
pemandangan dari depan blok pentadbiran

gambar 3 last ni gambar masa dah petang
balik dari kerja berhenti tepi jalan sekejap,ambil gambar
bangunan biru tu blok pentadbiran
(kelas bui di belakang blog pentadbiran tu)

yang warna pink tu pulak adalah asrama pelajar lelaki
dekat bangunan tak banjir lagi
yang korang tengok penuh dengan air tu adalah padang bola sepak
dah macam swimming pool kan..hihi

harap2 hari ni hujan tak turun dengan lebat lagi
sebab kalau hujan lebat,then air akan naik lebih tinggi

kalau air naik,bermakna sekolah terpaksa tutup
kalau sekolah tutup bermakna kami tak payah datang kerja..

yahoooo..errr..ader ker happy..tak patut..
doa2 hujan tak turun lagi yer..*_*

Published with Blogger-droid v2.0.2

16 comments:

masz86 said...

Teruk da jak....
Ktk ngajar kat cney kak???

Bui Junaidi said...

nang terok,tp pagi tok tek kmk dtg kerja dh surut aik..

kmk bukan cikgu Mas..kmk PPM jak di SMK Bau

masz86 said...

owhh... kmk pk ktk cikgu... hehehehe

Bui Junaidi said...

nang banyak cdak blogger tok madah kmk cikgu..bukan di blog jak,mun dekat luar org nanyak kerja cney,kmk mdhlah di smk bau..mesti org akan madah kmk cikgu..hehehe..kali kmk ada rupa cikgu nak..hahaha

Cikpuan rara said...

hmm mmg sonok xkeje kan kak.tp mesti lemau.kak cane akk setting publish pakai blogger droid tp cantek je.

So Shy Lady said...

glombang k 2 ni ye. bui, banjir2 manja takpe...doa2 kn moga tiada bncana. amin

Cik Rose Cute said...

Macam terok jer banjir tue huhuhu

Munnafendy said...

padang skolah dh mcm laut jadinya..

*la, cikgu ke??

AmirFX said...

Yohhh... Pakei jetski jak ktk turun ke skolah kelak... haha...

Bui Junaidi said...

CIK PUAN RARA-sebenarnya memula tu bui buat entry guna henpon tp simpan sebagai draft..bila balik rumah edit guna komputer sbb tu nampak cantik..hehehe

MUNNA-bukan cikgu dear..PPM jer

syiela said...

minta2 la bukak sek nanti air dah surut... hehehhe dengki nanti bui dpt tambah cuti

Bitt (double IS) said...

cikgu bui!

wahhh mesti budak2 pon sokakk nehh..akeekekee opsss hope semuanya ok kannn

IntaNBerliaN said...

hihii ni yg best bile banjir bui leh cuti kan.. hihii

Ahmad Syuxer said...

bestnya main polo air kat padang tuh hehe..;p

shida'R said...

wahhh teruk juga sis..bnjir huhu..

Redbloodsnow said...

teruk juak banjir ya ow