Wednesday, December 7, 2011

Simptom Super Duper Buzy

model sambilan gugel
o,yeahh..walaupun super duper bizi,blog tetap mau update

hari ni mintak maaf banyak2 sebab tak leh nak terjah blog korang

pagi tadi seawal jam 8.30 pagi kami dah start buat gotong royong

alihkan kerusi dan meja dalam kelas sebelah ke stor

mak aoiii,berpeluh2 ketiak..huhu

jap lagi nak mop lantai pulak

lepas tu lap timgkap a.k.a cermin

lap dinding..lap kipas

memang kerja keras lah lepas ni

petang ni pulak nak g klinik bawak anak bui

ada appointment pukul 2 petang di klinik ibu dan anak

rasa2 nya housekeeping memang tak boleh habis hari ni

sambung besok lah nampak gayanya...

sekian,nak sambung kerja dah ni

dah selesai nanti bui datang terjah blog korang ok..

18 comments:

masz86 said...

Buzy nya ktk ari tok...

sHi Ma said...

keluar peluh lah nmpknya...

Anum said...

anum selalu buat weekend je sis

Munnafendy said...

anak akak demam ke?
slmt mengemas =)

Redbloodsnow said...

rajin na juak cleaning ek. mun kmk nak...bab² cleaning lah mek malas. kecuali terrrrpaksa. haha

afzalsukasuki said...

takpe la kak..hari ni lepasla exercise akak :) pas abis keje cuba timbang berat badan.sy kompom trun 3kati

So Shy Lady said...

ni kalah supermak ni ;D

LadyBird said...

kak bui kemas tuk buat ape kak?
untuk persiapan buka sekolah ek?

AmirFX said...

Ritok kmk dah kemas bilit.. Datang rajin inda ritok.. haha..

ajumohit said...

Mak aihnya mmg busy kekdahnya bui ni, kuruih dibuatnya hihi

Bui Junaidi said...

munna - tak,bui bawak g check utk pemeriksaan biasa dekat klinik ibu dan anak..

lady - ha,ah..persediaan utk bukak sekolah..kalau sebelum ni ada satu jer kelas,thn baru ni tambah lagi satu..kelas tu yg nak kena kemas tu sbb selama ni jadi stor tempat simpan kerusi dan meja pelajar..

Wanie said...

housekeeping mmg x penah habis..selamat bergotong royong kak :)

IntaNBerliaN said...

busy betoi ni...

asyrafNAKjadiLEBIHbaik said...

berusaha!!!

to my blog - Acapsuur (>,<)

zareliqa afiqa said...

Weee! busy betul nie :D

Cik Rose Cute said...

memang busy betul tue....hehehe

Azhafizah[フィザ] said...

fiza pun ade simptom2 super busy gak ni kak..samelah kite tapi tugasan berbeza..hihi

Mya said...

busynye kak. hee. laptop mya masih koma, so jrg dpt blogwalking sobsobbb