Friday, December 9, 2011

Mencuri Masa Update Blog


salam jumaat semua..semoga penghulu segala hari ni memberi seribu kebaikan buat kita semua..

bui update sekejap ajer ni sebab masih banyak kerja yang perlu dibuat

semalam memang tak update langsung sebab memang datang kerja terus buat housekeeping yang tertunggak

dari pagi 8.30 pagi sampailah ke pukul 4 petang bui buat itu,buat ini..seorang diri tauuu..

penat nya hanya Allah yang tahu..

aderlah rupa gini bui penat..hihi
balik kerja semalam,badan bui semua sakit-sakit..pinggang sakit,bahu sakit,lutut sakit

pendek kata semua sakit..termasuk hati..

eh pehal pulak hati sakit..sakit sebab takleh nak blogwalking lah..hihi

mesti banyak stori mori yang bui dah terlepas..sabar ajerlah..huhu

update ni pun lepas cuci kipas,hilangkan penat kejap dengan bukak blog

lepas ni sambung lagi housekeeping..

ohya..walaupun penat semalam balik jer kerja tu rehat sekejap

lepas tu keluar lagi,g tengok wayang

tengok cerita OMBAK RINDU

novel ni sampai lunyai bui baca..
antara koleksi berharga yang bui ada
dah tak boleh sabar lagi nak tengok

penat2 pun bui redah jua..kekeke

pendapat bui tentang movie ni..bolehlah..not bad..
(kalau baca novel lagi syiookkk)

nanti ada masa bui akan buat entry pasal pendapat bui tentang movie ni ok..

16 comments:

Anum said...

ala bznya bui nie
jaga diri ya

sHi Ma said...

comel lah singa tu kak bui...

AmirFX said...

Nang seranto lah sidak cita pasal Ongbak Rindhu tok... haha..

ajumohit said...

Hihi cian bui penat ye, dh tgk ye Ombak rindu? Best ye? Aju lum berkesempatan lg

Aishah Jahirah(cik aisha) said...

kak bui bnyknye keje kna buat.....ombak rindu pnya paal pnat2 pn on je ye....heheee

Mya said...

salam kak bui. semoga semua urusan dipermudahkanNya, inshaallah =)

Yatie Awang said...

kalau gitulah rupanya memang penat tu hahaaa

iefa ujang said...

akak ade jgk msa nk update blog . fa ni lgsg xdek . . . ni ade msa kejap jengah2

Miss Volvo said...

i xtgk lg ombak rindu sbb xsuka aa dgn maya karin!



eh eh i folo u :D

Munnafendy said...

hahaha comel je rimau tu. kak bui knp mengemas sorg2? mana p yg lain?

Cik Rose Cute said...

Alahai cutenya singa betina ke tue...??konfius hehehe

ciK LyndaWawa said...

gambar rimo ya kiut...huhuhu..xpa..esok cuti kk....=]

Syuxer said...

stamina akak sungguh high hehe..dalam letih mampu layan lagi movie hehe

Bui Junaidi said...

MUNNA..yg lain tu buat kerja sendiri..kelas ni mmg kak bui yg handle sebab PPM sorang jer..jd tpaksalah buat kerja sorang2

LadyBird said...

kshnnye akk.. penat eh..
rehatlah ats pokok tu..
sian lak tgk..

shida'R said...

shida xnyempat aje sis nk tgk movie ombak rindu apatah lg bca huhu..