Wednesday, July 13, 2011

My Lucky Follower # 4

kalau ikut jadual entry (SINI),sepatutnya bui buat petang isnin yang lepas tapi disebabkan button follower buat hal..jadi bui x dapat nak buat entry promote lucky follower seperti yang dijanjikan...tapi takper,bui tunaikan janji tu ari ni ok..mari kita lihat siapa yang kena...*_*

Cik Rose Cute
kalau nak tengok lucky follower yang lepas2 klik SINI
masa bui dalam proses memilih lucky follower ni,bui agak kecewa sebab masih ramai yang tak letak links dalam profile,jadik secara automatiknya bui memang tak kan pilih follower ni yer..masih tak tau macam mana nak update profile supaya ada link blog korang sila rajinkan diri klik SINI

10 comments:

Cik Rose Cute said...

Thanks Bui...Cik Rose Lucky Follower-4

patut la...tang kat follow naik mendadak hihihi thanks sekali....Muaaah...

Niena Pengembara Ilahi said...

=)

lucky nye dia .. nk gi terjah la :D

kotak bulat said...

terjah lucky followr kak bui.. :)

Syuxer said...

terjahan keras kat sana..:)..memang pun ada tak masukkan link blog dorang dalm profile sampai susah nak jejak dorang huhu

Bui Junaidi said...

cik rose..sama2..*_*..tengs jugak sbb sudi follow blog bui

niena..silakan..follow sekali yer

kb..sila,sila..jgn memalu..

syuxer..ye lah,dh beberapa kali bui ingatkan,tp masih jugak..huhu

Wanie said...

jom terjah :)
tak kenal lagi ni ^^

syiela said...

tak kenal lh ni.. nak terjah la :)

[sutera kasih] said...

profile kmk ada link sik kak bui?

jom terjha :)

sha my heart said...

blog akak rose tuuu.. baik akak ni. dia letak blog sha dlm blog yg dia terjah, bersama otai2 blog. Segan sha.

p/s: bila la blog sha nak jadi bloglist sis bui? hihihi~

harrazdani said...

walaupun tak pernah lucky saya sentiasa hepi...;)