Tuesday, July 19, 2011

Sakit Hati

awas!!entry emosional
gerammm..grrrr
ko pahal nak marah2 tanpa sebab
kalau nak bagitau,tak boleh ker bagitau cara baik
bui ni bukan budak2 taww
dah jadi mak budak pun

bui baru bagi cadangan jer
kalau tak nak ikut bui pun tak kisah
tak yah ko buat2 muka macam tu
lepas tu nak naikkan suara
bui taulah bui ni sapa
ko tu sapa..

memang ko ajer yang betul,
yang orang lain atau bui semua salah
benci..benci..benci..

sakit hati betul pada orang yang moody
suka marah2 orang tak tentu pasal
suka hentak2 barang tanpa sebab
kalau lelaki kasar takper jugak ini perempuan
tu sebab ko tak kawen2..ooopppsss..terlebih sudah

bui ni jarang marah tapi kalau orang buat
bui sakit hati,habislah ko
lepas ni jangan harap bui nak baik dengan ko lagi
(bui tipu..huhu)
bui tumbuk baru taww..
sekadar nak luahkan perasaan sakit hati 
stress lagi,pagi tadi stress dengan kawan yang bermuka2
sekarang stress pasal 'kolik' yang moody..
bui jugak yang koolll..*_*

29 comments:

Syuxer said...

sapa yang wat akak bui marah2 neh..biar syuk wat tumbukan beregu campuran ngan kak bui ye hehhe..

Niena Pengembara Ilahi said...

urmmm coOll yer... :) senyum2

Freaky said...

memang susah kalau bagi cadangan pun dah naikkan suara.. nyampah =_=

cik najihah said...

KAK..TAKUTNYE..
jangan marah2 ye..

aimie amalina said...

hayoo..kak bui..tenang ye...chill! =.=

ajumohit said...

Dahla bui, tak bebaloi sakit hati ngn org2 mcm ni, don angry2 be happy!!!

Nurulhuda Zaharni said...

bui marah saya ker? maaf la.

*rasenya tak..

Fathiah Hamim said...

jangan mara2 nanti keduttt =)

TeAqArH said...

uiks kak bui..garangnye..lau rase nak tumbuk..panggil tqah ok..sedia membantu..powerpufgurl.thnx sudi singgah...tqah balas kunjungan..^_^

TeAqArH said...

uiks kak bui..garangnye..lau rase nak tumbuk..panggil tqah ok..sedia membantu..powerpufgurl.thnx sudi singgah...tqah balas kunjungan..^_^

NM02 said...

beberapa hari lepas, saya stress ngan sorang minah kat opis ni. keje dia asyik nak menengking je. tak boleh nak cakap elok2..

mencik tahu! ape igt kita ni budak2 ke. budak2 skang ni pun dah tak boleh dengan cakap suara tinggi, nnt dah besar dorang akan ikut.

moga Allah lindungi orang yg saya sentap tu.

huh

♥Aien Najwa♥ said...

Bui bykkan bersabar okei..mmg ader manusie yang tak bolei time pendapat n teguran orglaen..kite diam jela..org mcm 2 kiter kene sycho dlm percakapan..hehehe..[eh3, aja bui pulak]..=))..

She's Gee said...

dye byak angin coz dye diserang pyakit sebulan skali tu kot.. lain org lain angin taw... dasat.......

sabar itu separuh dri iman... cubaaaaaaaaaannnnnn...

Anif Abdullah| AA said...

sabar kak.. sagat je ngan kulit durian muka orang tu..hmmm *ceh aku plak mngajar"

kotak bulat said...

wah...garang gak ni.. kb bace pun tkut ni.. org yg emo tak bertempat tu, jgn dilayan..tak pun sound je dpn2..biar dia sentap kit.. hehhe

Mya said...

alamak bui... cool ya =)

myhatiku said...

suh org tuh bace post neyh..bagi dye sedo sket..hehe
saba ea..:)

nurul nadia nasir said...

hamboi buii.. rilex rilex control jiwaa hihihi :)

NOOR FATIN said...

sabar byk2 bui. lepas ni buat xtau je dgn org tu k :)

RepublicAku said...

susah jugak kalau lambat kawen yer...meragam sesajer...keh3

harrazdani said...

pasal apa marah2 ni...bebanyak sabar yer...banyak marah nanti cepat tua.

Wanie said...

akak, selalu org yg macam tu mmg umo terlajak..opppss

ade experince kena marah tak tentu pasal ni..

ary anwari said...

berani die buat kak bui mara ye..die tak tau penumbuk kak bui lagi..hheheh...cool kak bui aw :)

Siti Arfah said...

Sabar~sabar ya k.bui. :). Moga tabah hdapi hari2 mendatang .

Bro ahmad said...

relax jangan marah2 nanti kedut muka cepat tua whahaha jangan marah bui

cik pip said...

comey ye tumbuk tu..hehe

[sutera kasih] said...

sapa ngentam kakak kmk manas tok...
sbr k kak bui..cubitkan perutnya hehe

Zurina said...

Cooooooollllllll...ehehe...;)

SoLy SoLicious said...

akhirnye, bui jugak yg moody gara2 depa yg moody...teheeee