Friday, July 22, 2011

Jangan Susah Hati

aku susah hati ni..huhu
Korang susah hati sebab blog tak cantik?
Ada lagi blog orang lain yang lebih tak cantik

Korang susah hati sebab entry korang kurang menarik?
Ada lagi entry blogger lain tak menarik

Korang susah hati sebab follower tak ramai?
Ada lagi blogger follower ciput jer

Korang susah hati entry korang kurang komen
Ada lagi blogger entry nya takder komen langsung

Korang susah hati sebab jarang dapat blogwalking
Ada lagi blogger yang tak buat blogwalking langsung

Korang susah hati traffic tak mencanak naik
Ada lagi blogger yang traffiknya jatuh merudum

Korang susah hati Nuffnang tak bagi korang BE
Ada lagi blogger yang akaun Nuffnang nya takder duit langsung

Korang susah hati sebab baca entry ni?
Bui lagi susah hati sebab Bui bukan nak buat korang lagi susah hati
Tapi nak bagi korang senang hati..hehehe

akhir kata..kalau korang rasa korang susah hati
Ada lagi yang lebih susah hati dari korang

jadi,jangan susah hati yer..cooollll!!
keywords hari ni..susah hati..*_*

20 comments:

ajumohit said...

betul bui jgn pikir2 itu masalah kecit je kan...usaha2!!! ari ini mmg senang hati sbb Najwa dpt skola yg ktorg apply tu alhamdulillah

MisS HoNeY said...

xmo susah ati sbb ar nie ari JUMAAT...
:)

♥Aien Najwa♥ said...

okei..nk senang hatila bui..
bui pemberi semangat..hehe..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

alhmdulillah,stkakt ni sy xsusah hati apa2.. =)

aanie said...

bui susah hati ke??

nurul nadia nasir said...

tak susah hati dahh!muka dah senyum niee :) hihi

TK said...

tak mo la susah hati... nak senang hati la... baru best!

Acik said...

kalu kita sentiasa tengok org yg lebih kurang bernasib baik drp kita, baru lah kita akan rasa bersyukur.

syiela said...

ramai lg yg kurang dari kita so sentiasa happy sementara berkesempatan :)

Bui Junaidi said...

korang..
sebenarnya pagi tadi bui saja jer postkan entry ni..nk bagi korang senang hati..haha,tp sebaliknya bui pulak yg betul2 susah hati..:(

ADZA IRDAWATI aka MAK DARA said...

wahhhhhhhhhhhhhh... Akak sukaaaaaaaa dengan entry ni.. niceeee

syira said...

wah, kak bui dah pandai main SEO.
keyword susah hati..
betul2.. takyah susah2 hati..=)

Azhafizah[フィザ] said...

tak yah susah hati sangat kak bui..orang lain lagi susah hati..hihi...best keyword arini..bersyukur dengan ape yg ade..sudah memadai.kan(=

Wanie said...

hehe..sumenye susah hati pasal blogging ye kak..

SoLy SoLicious said...

owhh..bui ngah susah hati ye... xpe2..harap doa 2 berkesan..asalkan diamalkan dengan hati yg ikhlas~

kak long said...

salam kenal bui..jgn susah hati ye...byk2 amalkan zikir..insyaAllah hati lebih senang n tenang

[sutera kasih] said...

susah hati.

kmk susah hati lom dpt keja :(

alif haris said...

betul2 .. jgn susah hati ..
be happy je kak bui hehe :)

Cik Kay Jue said...

ada2 jer kak bui ni.. ^_^

Mya said...

chill ^-^