Monday, July 4, 2011

Jom Terjah Blog List Bui


salam semua..harap2 korang semua sihat2 sahaja ea..hari tu bui ada buat entry pasal nak cari bloglist untuk bui letakkan dalam blog bui ini..tak ingat..?takper klik SINI


alhamdulillah,sambutan agak menggalakkan..^_^..terima kasih pada semua yang telah sudi menjadi bloglist di blog bui yang x femes ni..hik2..terimalah gambar ini sebagai hadiah..'kiss the moment'

cantik tak..?dalam proses pembelajaran edit gambar..^_^

dan inilah senarai blog yang telah sudi menjadi 'a part of my blog'..tapi..tapi..tapi..hihi..untuk kali ni bui akan senaraikan 15 blog dulu..lepas ni 15 lagi dan selebihnya bui akan buat dilain hari ea..


bukan apa,kalau bui letak semua sekali takut jari-jemari korang lebam tekan keypad sebab nak g terjah blog2 itu...bui sayang korang semua,jadi bui tak nak bagi korang sakit2..^_^


sebenarnya semua bloglist ni bui dah letakkan di sidebar bawah tajuk "Mereka Semua Awesome"..(ada unsur2 kebodekan disitu) hihi..takderlah,korang semua memang awesome pun kan..^_^


sekarang dipersembahkan..jeng..jeng..jeng..15 blog yang telah sudi..(bui pilih ikut first come,first serve ea)


so,apa tunggu lagi sila terjah blog2 ini..sila right click supaya senang korang nak skodeng semua blog ni ^_^
dan jangan lupa follow mereka k..



22 comments:

ajumohit said...

mari kita terjah...

niena shopping2u said...

hehehehe.. niena ada di situ :D TQ bui

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

wah..rajin2 sis nie..

Diary oF Mine said...

da terjah n mmg dorg ohsem! hehe

syira said...

Ei, suka suka..Hehe

Bui Idzra Ryn said...

terima kasih semua..jgn x terjah,berbaloi taww..hehe ^_^

~sHy~ said...

dah lambat ke nak join bloglist Bui?..melepasla Shy nak join..:(
Thanx la follow blog Shy...follow Bui balik ye..hehe
latest post:
Project Sabtu: Lagu ini untuk Melda Ahmad-Kimia(Cover)

Azhafizah[フィザ] said...

jom terjah menerjah..I am no 2..thanks kak bui sayang (=

syiela said...

jom pakat2 terjah... sya no.11 thanks bui :)

~~Ticer Wann~~ said...

akan terjah lepas ni... :)

aanie said...

wah, rajinnya bui ni...sy dah masukkan blog bui dlm bloglist sy..under rajin skodeng sb bui rajin skodeng blog sy...hehe....

Acik said...

akan diterjah. mmm ... aciknye link x de ke? da lupa ler acik join ke tak. heheheeee ...

kotak bulat said...

yg no 5 tu pling awesome..lalalla~~~ nk terjah la.. :)

Bui Idzra Ryn said...

acik..jgn bimbang..ini baru part 1..yg selebihnya akan bui buat lepas ni..hehe..

thanks semua..hehe..^_^

Hans said...

jom serang satu2...hehehehe

Rawatan Resdung

sHi Ma said...

mari terjah blog saya, thank bui :)

alif haris said...

terjah2 jgn tak terjah :D hehe

nurul nadia nasir said...

yeaa tersenarai!hihi thnx kak bui :)

Bui Idzra Ryn said...

korang semua..sekali lagi million thanks yer..^_^

myhatiku said...

kene terjah nie..blog running la nampknye..aha:D

Piweet said...

thanks bui...blog piweet pon tersenarai...
dtang la singgah http://piweeteacher.blogspot.com
n blog2 lain juga=)

Cik Kay Jue said...

thnks kak bui... >_<