Friday, July 1, 2011

Nak Delete Blog Dan Pencarian Bloglist

+++ bermula hari ini penggunaan 'aku' bertukar menjadi 'bui' +++
selamat pagi semua
salam jumaat..


selepas bertungkus lumus dan berjaya
membuat pembahagian blog di blog bui
akhirnya bui telah membuat keputusan
bui nak mendeletekan sahaja blog itu sebab
rsnya bui tak larat nak uruskan 3 blog sekaligus

sekarangkan bui sudah ada 3 blog iaitu
jadi bui nak kurangkan jadi 2 jer
mesti korang tertanya2 macammana dengan bloglist yang
ada beratus2 kat situkan..?(ader ke yg bertanya..hehe)

ok,dun worri be hepi..
bui kan masih ader 2 blog lagi
dan kalau korang perah santan perasan
blog bui yang 2 tu belum ada blog list kan..?

jadi..disini bui nak maklumkan bui akan meletakkan
blogger2 yang bertuah untuk menjadi bloglist
blog bui yang 2 ni..
tapi bui tak nak bersikap pilih kasih sebab
bagi bui semua blog adalah best dan hebat

so,bui nak minta belanja jasa baik korang
sesiapa yang sudi jadi bloglist bui
korang maklumkan lah kepada bui dengan meninggalkan
komen di entry ini yer

bagitau jugak korang nak disenaraikan di blog yang mana satu
di blog INI BLOG BUI atau BUI TUTORIAL..
tawaran ni bui buat sampai 30 Jun 2011 sahaja yer
jadi cepat2 htr permohonan..hehe..sebelum tarikh tutup yer..

sekian,terima kasih..
**muka berharap**

catitan Bui : ader ker yang sudi jadi bloglist bui nanti ea..?

INI ENTRY MELEKAT2..ENTRY TERBARU SCROLL KAT BAWAH YER..

113 comments:

sHi Ma said...

http://duniashima.blogspot.com nk jadi senarai dalam bloglist bui ye... masuk kan list dalam blog "INI BLOG BUI".. thank you...

Bui Idzra Ryn said...

ok,sure..tengs sebab sudi..hehe

Azhafizah[フィザ] said...

nak join nak join!hehe...leh masuk ke ni?
personal blog:
http://www.azhafizah.com/

blogshoppe:
http://www.stuffy2u.com/

tq kak!

Bui Idzra Ryn said...

sure dear tapi,fiza nak diletakkan kat blog mana..?
INI BLOG BUI atau BUI TUTORIAL..

Azhafizah[フィザ] said...

di blog"INI BLOG BUI"..hehe..tenkiu

Bui Idzra Ryn said...

ok,no problemo..beressss...

merahLaben said...

nak jugak!! INI BLOG BUI yeeee :D

Bui Idzra Ryn said...

boleh2..xda masalah..ktk no 3

kotak bulat said...

hehhe..malu lah bagitau...
KB nak jugak... *cakap gune mic*
nk INI BLOG BUI sebb ske blog ni..

Bui Idzra Ryn said...

nasib baek KB offer diri,kalau x bui paksa tadi sbb bui suker blog KB tawww..hehehe

Cik Kay Jue said...
This comment has been removed by the author.
Cik Kay Jue said...

Cik Kay Jue pun mau juga.. hihi
di INI BLOG BUI.. thnks kak bui.

Bui Idzra Ryn said...

cik kay jue..beresss..tengs jugak sbb sudi..

Cik Kay Jue said...

thnks kak bui.. hihi... malu pula..

Bui Idzra Ryn said...

sama2..buat apa nak malu dear,bukan kita buat salah pun..

MG said...

nak gak la msuk bloglist tu.. huhu.. bru jer followblog ni.. so nak tersenarai di INI BLOG BUI la.. boleh?? :)

Bui Idzra Ryn said...

MG..boleh,tiada masalah..terima kasih sbb sudi jd bloglist bui..

MG said...

huhu... sama- sama.. :)

MDHAFiZ.NET said...

Salam Kenal..thanx sudi komen blog saya

Bui Idzra Ryn said...

Hafiz..sama2..small matter..hehe

aisya said...

mok juak eh.. boleh nak? letak rah blog 'Ini Blog Bui'

http://chipmunkandbarney.blogspot.com/

makseh.. =)

Bui Idzra Ryn said...

aisya..mestilah boleh..dialu2 kan koh..aritok juak kmk engkah link ktk k..

nurul nadia nasir said...

bui bui!saya nakkkk hihi
http://missnadianasir.blogspot.com

harap tersenarai!maceh bui :)

aisya said...

makseh2.. hehe

Bui Idzra Ryn said...

nurul..hihi..boleh,takder masalah..sekarang jugak bui letak..hehe

syira said...

nak join juga la bloglist bui.
ye la blog syira nih blog capuk je.

http://magentateletubbies.blogspot.com/

nak letak kat Ini Blog Bui.
Thanks bui. hehe

Bui Idzra Ryn said...

syira..boleh,mmg dialu2 kan..terima kasih sebab sudi yer..

syiela said...

seribu kali sudi nk join :) INI BLOG BUI

http://greenmummy3205.blogspot.com

trima ksih daun keladi ye...

Bui Idzra Ryn said...

syiela..awak tau tak,bui mcm rs ada chemistery dgn awak taww..sebab nama awak sama dgn adik bui,lepas tu nama husband awak pun sama dgn husband adik bui..hehe..tapi dier SHIELA + FUAD

ok,nnt bui masukkan link syiela yer..

tengs sebab sudi..

♥Aien Najwa♥ said...

hehehe..nk join bolei..:)
niy website blog aieN..
http://bizkowtlermaow.blogspot.com

TQ bui-bui..heheheh..:)

♥Aien Najwa♥ said...

mao di blog "INI BLOG BUI"...^_^...

syiela said...

hehehe...wah 1 kebetulan yg x d sangka :)

Abszeen Picco said...

bui tu ape?

Btw, nice blog.

*visit me back(optional):
http://abszeen.blogspot.com

Bui Idzra Ryn said...

aein..bui dh letak link aein dlm bloglist bui..tengs sebab sudi ea..

syiela..ha,ah tu lah..tu yg bui rs mcm ada chemistery jer dgn syiela..hehe

abszeen..awak tanya apa..?bui x faham lah..hehe..tengkiuu yer..

Piweet said...

saya pun nk jugak la....bleh pilih 1 jeke?hehehe...nk join dlm INI BLOG BUI la..

http://www.piweeteacher.blogspot.com

sha my heart said...

ooo, majunya dia..

nak join bloglist blog ni la, boleh x?

http://sha-myheart.blogspot.com/

TQ bui..

p/s: bui tu apa? pelik jer..

Bui Idzra Ryn said...

peewit..ok,beres..sekejap lagi bui masukkan link peewit k..

sha..mestilah boleh..dialu2 kan..
bui tu nama bui lah..singkatan dr nama sebenar bui..hehe..pelik ker..?

Ayu Hashim said...

assalam perkenalan... bw dr blog en.ben.. :)

Piweet said...

ok thanks bui=)

Bui Idzra Ryn said...

ayu..salam perkenalan kat awak jugak..

piweet..sama2..(",)

niena shopping2u said...

niena nk wat permohonan hehehehe

http://www.my-shopping2u.com/2011/06/transformasi-pendidikan.html

Bui Idzra Ryn said...

niena..permohonan diluluskan..hehe
tengs yer sbb sudi

Nurulhuda Zaharni said...

bui, saya nak exchange banner boleh??

http://nurulhudazaharni.blogspot.com/2011/06/exchange-banner.html

Bui Idzra Ryn said...

nurulhuda > sure boleh..bui dh letakkan banner nurul yer..tak nak join bloglist bui ker..?hehe

Nurulhuda Zaharni said...

nak2. mesti nak. hahahaha
nak masuk bloglist INI BLOG BUI

http://nurulhudazaharni.blogspot.com/

sempat lagi kan bui? ehe

Bui Idzra Ryn said...

sempat..k,sekejap lagi bui masukkan link nurul yer..

Diary oF Mine said...

blog sy boleh..??? :))

fiey said...

kakak!
saye mahu join jugak..tapi maluuu T_T

http://mommyakmal.blogspot.com/

thnx:)

Bui Idzra Ryn said...

Diary Of Mine > boleh,apa salah nya..bui letakkan link awak dlm INI BLOG BUI ok..

fiey > apa nak malu2..mmg sgt2 dialu2 kan.(",)

[sutera kasih] said...

kak bui, kmk mok join, blh?hehe
kmk mok blog kmk http://suterakasihyann.blogspot.com d bloglist iniblogbui..hehe makceh kak bui :)

Bui Idzra Ryn said...

sutera..terharu kmk ktk sudi join bloglist kmk..blog ktk best aih...
sekarang juak kmk engkah..hehehe
makseh sbb sudi k..

Huih! said...

Blog Huih! pun nak join jugak~~ :p

Bui Idzra Ryn said...

huih..boleh,tiada masalah..tengs yer sebab sudi

niena shopping2u said...

bui terfikir apa?hehe.. pintu itu seorg wanita yg teguh pendiriannya

Bui Idzra Ryn said...

hihi..bui terfikir sesuatu yg lain..

Mish Apple said...

nk jugak . . kat BUI TUTORIAL .

Bui Idzra Ryn said...

mish..boleh,tiada masalah..tengs yer sebab sudi..

ASaDa RyutaRo said...

kamek maok jwak.. boleh nak? ngee :D

http://www.budakmalaysia.com/

Bui Idzra Ryn said...

asada..mestilah boleh..ktk kan top 5 blogger pilihan hati kmk..hihi

tengs byk2 sbb sudi..

Ain said...

nak! nak! boleh ke? hehe.
http://cikainblablabla.blogspot.com/


*tp jarang update. hehe*

ajumohit said...

nak jugak bui http://ajumohit.blogspot.com/

TQ

Bui Idzra Ryn said...

ain & ajumohit..hehe,boleh..tiada masalah..bui dh masukkan link korang..tengsss sebab sudi..

TetikusMerah said...

nak join boleh?
ini link saya...
http://tetikusmerah.blogspot.com/
nak letak kat 'ini blog bui'...

terima kasih...

Bui Idzra Ryn said...

sure boleh..tengss yer sbb sudi..hehe

daya said...

nak join jgak. :)

http://dayahiedaya.blogspot.com

Bui Idzra Ryn said...

daya..ok,beresss..tengs..

nur said...

Bui.. Boleh ke nak join gak.. http://nurhafiz2009.blogspot.com .. Kat ini blog bui oke?. Tq dear..

Bui Idzra Ryn said...

nur..boleh,tiada masalah..tengss sebab sudi

Amni said...

Akak, nak jugak,.... hikss... nak masuk dalam blog ni la... hihi...

ni link dia,

http://mrsamirul.blogspot.com/

thanks akak...=)

Bui Idzra Ryn said...

ok amni..beres..tengs jugak sbb sudi..

Amni said...

aieeeeee.....urang swk duhal kitak.... bestttttttt! thanks kak....=)

run aziluz said...

http://aziluzdanhidupnya.blogspot.com

nak join bloglist duadua. bhahaha. kalau tak boleh, campak jelah kat manamana satu pun :3

Bui Idzra Ryn said...

amni..hehe..aoklah,urang sarawaklah kmk..urang kuching koh..ktk tek dr cney..?

aziluz..boleh2,tiada masalah..kat dua2 blog bui letak ok..tengss sebab sudi

alif haris said...

bui .. alif nak join boleh ??? hehe.

http://alifharis.blogspot.com

nak masuk dua2 boleh ? hahah *tamak gile.. err masukkan dlm "INI BLOG BUI" la ye :D

thanks ^^

Bui Idzra Ryn said...

alif..boleh,tiada masalah..bui masukkan link alif kat dua2 blog bui lah yer..hehe

Hans said...

http://hanspunyablog.blogspot.com

http://hansrollodepelicula.blogspot.com

heheheh...
letak je la mana yang nak kalau nak letak la..
tapi blog personal lagi bagus kan

Bui Idzra Ryn said...

okie dokie hans..beresss..tengss sebab sudi mudi..hehe

alif haris said...

bui- hahah masukkan dua2 boleh ye ?yeay! .. tengs bui :D

Wanie said...

salam bui..
nak join jgk..:)

http://firdanilovestory.blogspot.com/

letak kt blog ni la ye ^^

Bui Idzra Ryn said...

alif..boleh,just bagitau jer..hihi..sama2..

wanie..beress..tengs sebab sudi yer

diana said...

akak nak jugak..kat blog ni ye..
heheh...

http://www.dianarashid.com/

Bui Idzra Ryn said...

diana..beresss...tak sangka masih ada jugak yg sudi..terharu..^_^

myhatiku said...

1st time dtg neyh..tetibe nk masuk bloglist boleh ke?hee
http://myhatiku.blogspot.com/
jemput join Nak tau rahsia tak? :)

myhatiku said...

eh.lupe pulak..kalo bleh nak masuk dlm ini Blog Bui..x kesah pun mane2 :)

Cho Cho said...

sist masih bukak ka? kenak mek lambat cerita hoo..mek mok juak laaaa.. :)

http://ngerechokacak.blogspot.com/

masuk duak2 blog ktk leh x? hehe..xdalah..kat INI BLOG BUI la sist :) tq..

Bui Idzra Ryn said...

my hatiku..ok beres..tengs yer sbb sudi

cho-cho..masih bukak koh,tp sampey 30 jun tok ajak..k,kmk dh masukkan link ktk orite..makseh..^_^

~Jue Aziz~ said...

nk join jugak...
Nak join kategori Ini Blog Bui

http://nurzulaihaziz.blogspot.com

Ni Untuk Bui Tutorial:
http://tutorialnurzulaihaziz.blogspot.com

Bui Idzra Ryn said...

jue..beress..tengs yer

azeelia azman said...

hahh..nak nak nak jugak.. http://azeeliazman.blogspot.com.

nak masuk kat ini blog bui. heee.

Bui Idzra Ryn said...

azeelia..hihi..boleh saja...tengs sgt2 sbb sudi..

NOOR FATIN said...

nak jugak!

http://fatinlovefaiq.blogspot.com

ini blog bui! hehe

Siti Arfah said...

Em nasib sempt lg, hehe. lum ttup lg tarikhnye. hik3, sukses nk join jgk boleh? Nak kt INI BLOG BUI. Hehe. Tima kaseh. :)

Bui Idzra Ryn said...

norfatin..ok,sure..tengkiuuuu

siti..sempat lagi..closing date 30hb..hehe.sama2 dan tengkiuuu jugak..

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

nk gak ...hihi...
letak kat ini blog bui pun xpe ...

http://hatikubaik.blogspot.com/

salam perkenalan...:)

Bui Idzra Ryn said...

mohd hazlan..salam perkenalan jugak..ok,bui dh masukkan link awak..tengs sebab sudi

Hafizzi Aziz said...

nak jugak..

http://www.fizgraphic.com/

Bui Idzra Ryn said...

wah,terharu nyer bui apit sudi join bloglist bui..hehe..tengs yer

athirah salleh said...

nak join jugak! teheee.
http://atybusuk.blogspot.com/

Bui Idzra Ryn said...

athirah..(wah,nama mcm anak bui lah)
k,beresss yer..tengkiuuu

aanie said...

nak jugak la blh...?

http://aanie.blogspot.com/

tq..

Bui Idzra Ryn said...

aanie..boleh saja..tengs sebab sudi..

miss nani said...

amboit..bayak yer bui puya page...meh nak tinjau-tinjau..ehhe

aleen aiden said...

woah,memang xmenang tgn nak handle 3blog kot..alin 1 blog pon bley mengah kekadang.hee

Anum said...

http://satanicsoap.blogspot.com saya nk jadi senarai dalam bloglist bui... masuk kan list dalam blog "INI BLOG BUI".. thank you...

Acik said...

http://pimpintangan.blogspot.com/
kat Ini Blog Bui boleh?
Link blog bui dah Acik masukkan kat blog Acik! :)

Bui Idzra Ryn said...

miss nani..byk kan,sbb tu bui nak buang satu..

aleen..bukan mengah lagi ni,dh pengsan terus..hihi

anum..beresss..tengs yer

acik..boleh,tengss jugak

cik pip said...

aiiii!!!!
nak join..giler kalau x join...
wargh!!!
nak dekat BLOG BUI

sebb dah giler dekt BUI...haaha

Bui Idzra Ryn said...

cik pip..orite dear..setelll..tengkiuuu

cik pip said...

aiiii!!!!
nak join..giler kalau x join...
wargh!!!
nak dekat BLOG BUI

sebb dah giler dekt BUI...haaha

http://sepitsini.blogspot.com/2011/06/pip-giler.html

m!s$ eLy@nA said...

sy nak jd bloglist di blog bui yer? nie name blog sy "thefabulousprincess.blogspot.com. tq. ;) cantek blog bui. cmne nak dpt layout yg animation cmtu?

Bui Idzra Ryn said...

miss elyana..beress..tengss..
nak layout animation?maksud awak background bunga2 tu ker..?kalau itu awak pergi blog tutorial bui,carik tutorial background blog..

http://tutorialblogbersamabui.blogspot.com/2011/06/tutorial-background-imej.html

Idah said...

SL nak juga laah 'join bloglist bui' itupun kalau bui sudi..hehe

Little_Scha said...

almak..dah terlambat..huhu