Sunday, July 3, 2011

SAYA NAK GA DARI KOREA DAN BANDUNG!

sekali lagi bui telah ditag,bukan seorang tapi 2 orang untuk join segmen ni..thanks kepada Cik Kay Jue dan Cik Eiza kerana sudi menge'tag' bui..^_^..suker sebab bermakna dia orang ingat dekat bui..hik2..ok,dengan tidak membuang masa marilah kita sama2 bersegmen.. 
MAJULAH SEGMEN UNTUK BLOGGERS..boleh..?
kalau nak tahu lebih lanjut dan nak join sama meh laju2 klik SINI

Photobucket

tuan blog mintak kita tag 2 orang jadi bui nak tag
kalau pilih lelaki macam tak sesuai pulakkan..so bui tag 2 orang gadis cantik ini..^_^..selamat bersegmen!

22 comments:

azeelia azman said...

haaa tengs kak bui. hehe.

Lavender Lassie Roses said...

Udah follow Bui.. :) mekaseh singgah blog saya.. :)

J-Are said...

good luck utk GA ni ea..
follower yg ke 646 ^-^

syira said...

wah, best of luck kak bui..
=)

merahitujambu said...

wah..menarik..good luck

sifu im said...

gud luck je la..mls nk join..hehe

niena shopping2u said...

bui nk cari apa? search keyword ke?

niena shopping2u said...

gud luck dear :D

NOOR FATIN said...

dapat hadiah dari korea pun jadilah ;D

gudluck!! :)

Nurnajwa said...

Good Luck :]

Mrs. Farhan said...

Tenkiu join. Checked. =D

alif haris said...

menarik tu bui .. gdluck eh :)

[sutera kasih] said...

good luck kak bui :)

Bui Idzra Ryn said...

a million thanks semua..^_^

kotak bulat said...

hehehe..nk kene ckp gud luck ke? nti kalau kak bui dpt, kb jeles.. mcm mne ni ek.. :P

Diary oF Mine said...

good luck sis... ^^

niena shopping2u said...

:D
singgah sblum tdo

Bui Idzra Ryn said...

kb..cakap jer bad luck..hahaha..^_^

diary..tengs dear..

niena..sweet dream..bui pun dh nk tido gak ni..esok keje..huhuhu

Hans said...

good luck :-)

Review Filem Transformers: Dark Of The Moon 3D

sha my heart said...

Good luck

p/s: cantiknya blog Bui..

sHi Ma said...

thank bui sbb tag shima, nnti shima join ye (",)

Bui Idzra Ryn said...

hans..tengkiuu..^_^

sha..tengkiuu jugak,cantik?alamak kembang hidung sekijap..hehe

shima..sama2 dear..