Monday, July 4, 2011

My Lucky Follower #2

aritu bui pilih seorang jejaka sebagai My Lucky Follower # 1
dan hari ni pulak bui pilih seorang gadis sebagai
"My Lucky Follower # 2"..
jom terjah..sebelum tu,terimalah gambar ni sebagai hadiah..^_^

Cik Nik Azny
ya rabbi..cepat jer tangan tu right klik..^_^..baca sampai habis dulu..
sukacitanya bui nak bagitau ni yer,bui akan pilih follower secara rambang..kira macam lucky pick lah ni..x kisahlah follower dia beratus ker,beribu ker..dan bui tidak akan buat penilaian ke atas blog tu sebab bagi bui kita punya pendapat berbeza2..kalau bui kata camni,nanti korang kata camtu..jadi korang nilaikan lah sendiri yer..hik2..sekian terima kasih..larikkkkk..

21 comments:

kotak bulat said...

haa..nak lri kemana tu? waa.. da abis ckp pastu lari ye.. :P

Bui Idzra Ryn said...

haha..larikk,takut org tanya kenapa tak pilih dia..^_^

cik najihah said...

nak jadi yang terlucky jugak..hihi

SoLy SoLicious said...

nui, nak jugak..heee

syiela said...

cepat pegi sembunyi hehehehe..

harrazdani said...

ingat Harrazdani yg bertuah td...huhuhuhu

alif haris said...

eh nk larikk ke mana tu bui .. hahaha^^

Nik Azny said...

Terima kasih BUI. sayang cik BUI :) Mmmuahhh hihi

cik pip said...

nak kejr bui..ngap ngap..eh termakan lak..hahaa :)

NOOR FATIN said...

header dia lawa la. hehe cool aje

Anum said...

comel

amirul.fareast512 said...

woot~woot~
walk,stalk n talk kat n3 ni sat .
huyoo ~
untungnye la spe jd lucky follower bui kan... ahah
bui..
reyn tgh cnfuse ni ..
leh tlg reyn pilihkn tak
yg mane satu dlm link ni

http://akmeyruleyna.blogspot.com/2011/07/saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

btul2 taktaw yg mane satu ..
sbb sume nye tak cantik ..
penin2!!

tengss taw sbb sudi komen n3 tuh .
tengss sbb tlg reyn jgk !
uhhu :)

[sutera kasih] said...

mcm tauk2 jak ktk ya kmk cepat2 klik hahaha kantoiii..jom kenal2 nya :P

Syuxer said...

wah untungla sapa dipilih oleh akak bui..:)..terjahan keras kat dia hahahh..:p

Andrik McVean said...

hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

myhatiku said...

betul kate bui,lain org lain pendapat..tapi tak salah kalo bui bagi pendapat yg mebina..mane tau,same pulak pendapat nye..hehe:)

niena shopping2u said...

hehehe. niena lucky x?

penat btul harini.. -.-'

Hans said...

den sudah terjah
hohohoho

Juvana Episod 11

Cik Rose Cute said...

siapa ya...

Bui Idzra Ryn said...

cik rose tanya apa tu..?

♥Aien Najwa♥ said...

waaaa..tahniah...hehehehhehe...