Tuesday, July 5, 2011

Sebab Gagal Interview

salam semua..petang ni kita bergurau senda pulak yer..yang dah pernah baca diam2 jer k..^_^..
jom layan....

A : Penemuduga
B : Orang Yang Ditemuduga

Situasi 1
A : ada teman wanita?
B : ada
A : cantik tak?
B : boleh tahan
A : dia cinta pertama awak?
B : ya
A : maaf,kami tak dapat menerima kamu bekerja di sini kerana kamu kurang semangat berjuang
B : ??????

Situasi 2
A : awak ada girlfriend?
B : ya,ada
A : adakah dia kekasih pertama kamu?
B : sudah tentu tidak,saya memiliki beberapa girlfriend sebelum ni
A : ermm,maaf..awak tak boleh bekerja disini
B : huh..(terkejut)..kenapa pulak?
A : susah nak terangkan,tapi saya cakap jugak..awak ni macam belalang,suka lompat2 kerja
B : ??????

Situasi 3 
A : awak ada pakwe?
B : ermm..ada..(malu-malu)
A : kaya tak?
B : (terkejut)..dia biasa jer,tak kaya
A : kalau macam tu nampaknya awak tak sesuai bekerja kat sini,kerana syarikat kami ni berurusan dengan wang ringgit,takut nanti awak kelabu mata tengok duit yang banyak tu
B : ??????

itulah alkisahnya..hik2..^_^

36 comments:

kotak bulat said...

hahah..sebelum keluar dari bilik interview tu, ketuk dulu kepala yg menemuduga tu..hahhaa

Andrik McVean said...

OMG!!!! the third situation is so funny LOL!

Ibnushukran said...

so, sape y dapat ni, temuduga tergntung ni... huhu

niena shopping2u said...

hehehe... abis tu nk ckp cmne?

nurul nadia nasir said...

haiyaaa kalo cm ni lah penemuduga kann ngeee habes ditanya nyerr

Bui Idzra Ryn said...

hik2..^_^..tak yah percaya temuduga ni..nama pon gurau senda jer..tp kalau ada betul2,tak tau lah pulak..setakat ni dah 18x interview (sila jgn percaya)..tak pernah jumpa pun yg tanya soklan2 camtu.

cheqhaizan said...

hahah..arap2 xderla temuduga macam nie..huhu....:)

Wanie said...

haha..senang nye penemuduga tu reject ye..tanye satu soalan baru..

NOOR FATIN said...

alamak. soalan yang memerangkap diri!!heheheh

fa said...

hehehe... soalan x elok betul.. semua x diterima~
ngee ;D

Yunn Sarah said...

sume ta leh , soh dye keje sorg cm tuh ... huhu

ajumohit said...

Hehe mcm2 peel pulak interviewer ni hehe

syiela said...

kelakar.. kelakar.. tapi kalau ada penemuduga cam gini mmg x de org dpt keja la

faisal apardi said...

buat pe pun tak boleh..haha..

salam, ni la blogger yang sporting tu..huhu

Syuxer said...

soalan yang ada makna dan jawpan pun tersirat...hahahah sentap woo sapa yang kena situasi camtuh heheh..

suka2 je penemuduga ramal orang camtuh..x lama pah tuh mesti kena tendangan menjulang kat dagu dia heheh..;p

Shuk_ArChie said...

Hehehe best! (^_^)

sergeant keroro said...

hahaha, sengal betul :P

PinKy MoMMa said...

salam kenal dr blog niena ;)

sis pinky folo sini..ur 686 follower ;)
jom jengah blog pink sis jom..meriahkan kt sana..

Cik Rose Cute said...

macam-macam hihihihi

aanie said...

ni interview cari keje ke cari awek??hehe...

myhatiku said...

haha..lawak la..suke yang belalang lompat2..hehe..kalo mcmtu single baru dpt keje..hehe

Hans said...

hahaaha
susah tu
jawab mana satu pun semua gagal
hahahaha

Ukur Baju Di Badan Sendiri

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

huhu ...sshnya nk dpt keje ...

amer said...

ni la blogger sporting yg cik niena habaq tu yer hehe

alia azmi said...

hakhak lawakk !

Bui Idzra Ryn said...

blogger sporting..?alamak,mcm mana leh pecah rahsia ni..hik2..^_^..

niena..jawab2,tang mana bui boleh dpt gelaran blogger sporting pulak ni..(sambil malu2 tekoyong)

syira said...

kalau gini caranya, sampai ke sudah tak dapat keje.hoho

niena shopping2u said...

http://www.my-shopping2u.com/2011/07/antara-blogger-yang-sporting.html

ha. tang sini ni ha hehe

Siti Arfah said...

Hehe . Sweet la entri ni bui. :)

HaFiz said...

haha....penemuduga gatal

[sutera kasih] said...

hehe psiko sungguh penemuduga tu

cik pip said...

kalau mcm tu bako je penemuduga tu..haha.bui nk tye mcm ne bila bui bls msg2 kami ni blh link terus?
mcm ni..

@cik pip

thanx:)

alif haris said...

hahahha semua gagal .. abes tu mcm ne nk lulus ni .. :D

jahat tol lah penemuduga tu~

azeelia azman said...

hahaha.sengal lahh.dah tuh, yg mane dpt keje situ??

Diary oF Mine said...

ahahaa.... ada lak soalan interview cmtu?? :D

ary anwari said...

hhehe..bis 2 kak bui macam ne nak bagi lepas interview nie