Wednesday, July 27, 2011

Tolong Bagi Penjelasan

tengah konpius ni
boleh tak sesiapa jelaskan apa ni pada bui..?
kalau nak tahu
bui rasa musykil lagi pelik
tolong yer..

31 comments:

hira said...

adeh. akak, kenapa boleh jadi macam ni? erkkk.. kes berat woo macam ni. sabar eh akak? cuba tanya dia.

MisS HoNeY said...

uyooo..awat cm tu??

TeAqArH said...

aik kenapa ni kak bui??? x phm jugak...

Cik Rose Cute said...

Kenapa jadik cam tue...erk...ke kat situ blog baru Bui..untuk kenalkan kat blogger hihihi

cucu umie said...

kenapa nie sis..ayie mcm pelik shje..aiya

sHi Ma said...

aik, apa kes nie..nape jd mcm nie, aduh shima pun xdpt nk tolong bui tuk penjelasannya...

Wanie said...

akak, what happen? huhu
seram lak bukak website tu..

Acik said...

ntah ler bui, tak paham tp memang banyak mende kat alam maya ni kita tak taw dan tak paham.

amni azmira said...

ishh..cik amni pon musykil jgak ni cik bui..

[sutera kasih] said...

apa benda ya kak?kmk dh view tek..tp apa hal ada nama ktk ya melobo2?huhu

cik pip said...

opps..xtahu lah bui..pip ni lagi xreti..:)

harrazdani said...

pelik tapi benar..hahaha

Bui Junaidi said...

mmg pelik..hairan bin ajaib..*_*

diana said...

entah la..
seingt akak dulu ada jugak blogger yang jadi gini..
tapi tak ingat la sapa...

ajumohit said...

eh ngape ye/? ni yg risau nik, ade org leh dpt tau password kita ke?

sha my heart said...

sabar sis bui.. Semoga apa yg terjadi ini membawa hikmah.

amin =)

sha my heart said...

Sis, itu adalah salah satu tempat ping. Diorang gunakan blog kita tapi diorang tak mampu nak letak link. Kalau nak baca entri still kena masuk blog yg asal jugak.

Diorang buat tu utk pemasaran jer.

Jgan risau k. Blog sha pun sama.. Lagi banyak kot. Haha~

miss621126 said...

eh, asal ble mcm tu?


_miss6

miss621126 said...

eh, asal ble mcm tu?


_miss6

Yumida said...

ermmm...nya tlng ktk promote blog kali nak..hehe..mentang2 blog dh pemes..hehe

syira said...

uish, mmg sungguh pelik dan menghairankan...
tp, bila sha kat atas ckp cmtuh, hurm..ntah la..
no komen, tapi takut la kak bui kn...

Bui Junaidi said...

harap2 apa yg sha cakapkan betullah
senang sikit hati dgr..huhu

yumida..blog femes..?haha..ktk tok nyuruh kmk gelik ati jak...

ainaa said...

pelik jugak. tak phm. tak pat tolong bui. sorry...

Anif Abdullah| AA said...

uih,pelik plak ai..sabar ya cik bui..

Jom Sertai 21 Header Percuma Dari AA

dewqra chacqk said...

aik ??? , len macam dah kes nhee . adoyaai . saba yek

Syuxer said...

yang best kot2 ramai peminat golf terbaca website tuh..boleh dapat trafik free heheh..tapi camner eh dorang wat camtuh heheh..pelik bin ajaib

Bui Junaidi said...

tu lah pasal syux..bui pun terkezuutt + pelik..

Azhafizah[フィザ] said...

fiza dulu pun penah camtu kak..blog indon lagi..tapi so far xde ape yg jd..maybe tu secare tak sengaje kot kak..

cik pip said...

pip tag bui tw..tgk esok..whee~~

kotak bulat said...

hehehe.. ad crita pasl golf ke kat blog ni.. :P
femes la kak bui..

Mya said...

apakah? crash ke ape ni?