Sunday, July 10, 2011

Jom Join Giveaway Gadis Desa

salam semua..hari ni pun hari merajinkan diri join segmen..hehe
untuk segmen/GA ni pulak,bui telah di tag oleh Zareliqa tengkiuu laling *_*


bui nak tag,
Niena
 &

ok,beresss..
oooopsss..nyaris lupa..nak join klik SINI ..*_*

15 comments:

ajumohit said...

Gud luck bui!!! Ada iklan grapevine jugak tu, kita bukan klik iklan tu tp sebarkan dgn klik button twitter, fb n email, klu org lain klik kt kt iklan tu kita dpt 20sen stp klik

yatie Awang said...

good luckkkk...

Zil-el-Saif @ The Encik Saif said...

Gooooood luuuuuuuuuuuuuuck!

Niena Pengembara Ilahi said...

semoga berjaya yer bui !! :D

syiela said...

gud luck bui...

link baru syiela
http://semekarartie.blogspot.com

Niena Pengembara Ilahi said...

:)

thanks :D

nti bla free mlm ni or esk niena join yer!

Wanie said...

ok, noted..
tak pasti lagi join ke tak..hehehe
nanti wanie g usha2..:)

cleverspider55 a.k.a alam1cinta said...

Sukses bersegmen k.
Jom singgah 1 minute baca ni:
Maksimakan Ghairah Seks Dengan Muzik

Acik said...

gud luck! hepi2 selalu ...

Diary oF Mine said...

good luck kak bui.......

Azhafizah[フィザ] said...

gudluck kak!rajin dah akak join contest..(=

alif haris said...

eh skrg tgh musim aka join contest ye ^^ hehe ..

btw gdluck eh ~

cik pip said...

wah menarik..
pip tag bui tw..

http://sepitsini.blogspot.com/2011/07/saya-join-contest-best-picture-of-me.html

cik pip said...

bui..pip ni ske tye..ngee~~mcm mna nk buat pengomen tetap tu?
thanx~~

ary anwari said...

gud luck kak bui..:)