Monday, July 18, 2011

My Lucky Follower # 5,6,7

sebelum ni bui buat entry promote lucky follower ni dengan memilih seorang jer 
tapi kali ni bui buat 3 orang sekali,sebab
kalau buat seorang 1 entry sampai bila nak habiskan
follower makin hari makin bertambah..(sukerrr..*_*)
jadi promote pun mesti bertambah jugak,baru meriah..eh,takder kaitan..haha
dipersembahkan 3 orang My Lucky Follower blog bui

My Lucky Follower #5

reza al razi

My Lucky Follower #6

Lesung Batu

My Lucky Follower #7

nak tengok lucky follower yang dulu-dulu..klik SINI
update profile korang supaya mudah dijejaki..klik SINI
sekian..selamat berkenalan dengan mereka yer..*_*

26 comments:

SoLy SoLicious said...

waah..baiknye bui.. teeeheee... agaknye sy ni kurang bertuah kot...haha..nk terjah depa lak.. ^___^

Azhafizah[フィザ] said...

akan diterjah..insyaAllah..(=

Cik Rose Cute said...

akan di terjah oleh cik rose grrrr...hihihihi

ajumohit said...

ohoiii jom kita terjah jom

Niena Pengembara Ilahi said...

lepas ni nina terjah hehe.. berhenti penat dlu :)

reza al-razi said...

Uhuhu.. terharu tahap nak nangis nie.. Thankz sbb sudi promote blog Encik Reza. Pkul 1 tdi da dtg blog Bui ni utk tngok ape dia surprise tu.. latest entry yg psal taik lalat tu.. Erm, Encik Reza ingatkan tu la agaknya surprise tu. Encik Reza siap pegi check taik lalat kat muka lagi.. haha.. Anyway, thankz bebanyak ye..

Bui Junaidi said...

@reza al-razi: sama2 reza..tengs jugak sbb sudi follow blog bui..*_*

syiela said...

wah bertuahnya mereka.. nanti syiela terjah :)

Wanie said...

sume tak kenal..terjahhh

~..Lesung Batu..~ said...

waaa thanx sesangattt sudi promote blog ina~~ *terharu* T_T

[sutera kasih] said...

follower ktk yg kelima ya lucky follower blog kmk juak..hehe

kelak kmk mok ekot mcm ktk kak bui, promote follower bertuah hehe

tanda menghargai :)

harrazdani said...

bilaaa laaa HD nak lucky nih..huhuh

C i k P i p i T e m b a m said...

wahh bertuahnyee . huhu . best la kak bui buat mcm tu . at least dpt perkenalkn blogger2 yg kuran dikenali . nak jugakkk ! haha xD

Bui Junaidi said...

@~..Lesung Batu..~: sama2..tengs jugak sbb follow blog bui yer..*_*

Bui Junaidi said...

@[sutera kasih]: yakah..?nang bertuahlah nya sampai 2x kenak promote..polahlah..xda apa2 nk d berik ngan cdak..jd polah kedak tok ajaklah pakey tanda penghargaan..

Bui Junaidi said...

@harrazdani: sabar2..sabar separuh dr nk marah..hihi..*_*

sha my heart said...

bila pula la giliran blog sha? hahaha~ tak sabar.

eh, review ni utk apa ya sebenarnya?

myhatiku said...

mcm bese..kite terjah!:D

Niena Pengembara Ilahi said...

a'ah.. tu la slalu kan.. syukur,skang ni dh ada anak kn :)

Hans said...

suka header my boiler
comel
:-)

cik pip said...

terjah~~

NOOR FATIN said...

bertuahnya diorang. hehe

Diary oF Mine said...

jom kita terjah.. hehe

Myboiler said...

baru perasan...terima kasih Bui kerana telah memilih blog boiler dalam entry ini,terharu sekali...terima kasih byk2

Bui Junaidi said...

@Myboiler: sama2..hehe..ni sebagai tanda bui hargai korang sebab sudi follow blog bui yg x seberapanya ini..*_*

Piweet said...

sedang menerjah blog mereka=)