Friday, July 1, 2011

My Lucky Follower # 1

seperti yang bui janjikan dalam entry INI
hari ni bui akan promote blog seorang follower bui
jom kita tengok siapa kah "My Lucky Follower" yang pertama
dan dengan ini bui persembahkan follower yang bertuah itu..

Solo Molo

ya rabbi..cepat jer tangan tu right klik..^_^..baca sampai habis dulu..
sukacitanya bui nak bagitau ni yer,bui akan pilih follower secara rambang..kira macam lucky pick lah ni..x kisahlah follower dia beratus ker,beribu ker..dan bui tidak akan buat penilaian ke atas blog tu sebab bagi bui kita punya pendapat berbeza2..kalau bui kata camni,nanti korang kata camtu..jadi korang nilaikan lah sendiri yer..hik2..sekian terima kasih..larikkkkk..

20 comments:

niena shopping2u said...

sambil angkat tangan!!!!!!!!!!!

NAK JUGAK CIKGU !!!!!!!!!!!!!

Bui Idzra Ryn said...

kaki x angkat?hik2..baiklah cikgu nnt bui promote blog nina jugak yer..dun worri ^_^

ajumohit said...

singgah sini bui...nak jugak hehe

NOOR FATIN said...

bertuahnya dia!

bui, nakkkkkk jugakk. hehe

man said...

perbezaan pendapat ada pro dan kontra nya...

Acik said...

blog review? bagus tu! :)

Bui Idzra Ryn said...

acik..bukan review kot,just promote..sbb bui tak buat penilaian pada blog yg terpilih..bui bagi kuasa veto dekat semua untuk buat penilaian sendiri..^_^

Hans said...

walaweh
untung la di promote
:-)

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Anum said...

nak gak2....hehe

hatikubaik-mohdhazlan Dreadlock said...

lain kali pilih lah sy plk ...:)

Bui Idzra Ryn said...

insyallah,korang semua bui akan promote..tunggu...^_^

nurul nadia nasir said...

nadia pon nak jugakkkk!ngeee :D

Wanie said...

akak, turn sy bile?hehehe..

solomolo said...

thanks Bui...
terharunya...

Bui Idzra Ryn said...

sama2..^_^..tengkiuu jugak sbb sudi follow blog bui ni

syira said...

wah, bertuah sungguh.
bila kita appreciate org, org akan hargai kita juga..=)

harrazdani said...

masih menunggu saat dan ketika..huhuhu

alif haris said...

ahaha bui, pick my blog .. hahaha :D
*menyebok ,,hehe ,,

[sutera kasih] said...

kelak mok buat mcm kak bui juaklah..hehe

Bui Idzra Ryn said...

syira..tol tu dear

harraz..sabarlah menunggu turn..^_^

alif..boleh2 xda masalah..hik ^_^

sutera..polahlah,sebagai penghargaan bah pd follower2 yg sudi nekan button follow ya..hehe ^_^