Sunday, July 17, 2011

Jom Join Bloglist Pilihan Hati

semalam join segmen,hari ni pun nak join segmen
hahaha..jangan marah yer..mood nak join segmen tengah membuak2..*_*
so korang layan ajerlah..nak join jugak..
laju2 klik SINI
tarikh tutup 18/7/2011
segmen anjuran seorang guru,hensem..tapi awasss..kepunyaan seseorang..hehe


zasss..siap,mudahkan..
bui kalau segmen mudah dan simple macam ni
mmg laju jer tangan nak join..kui..kui..
kerja rumah siap,cikgu..*_*

14 comments:

Azhafizah[フィザ] said...

hehehe..selamat enjoy join segmen..(=

harrazdani said...

singgah tgk bui join segmen...;)

kotak bulat said...

segmen blglist? tgk kak bui join je la.. :)

Nurulhuda Zaharni said...

nak join jugak la leh? mintak izin dulu nih

Niena Pengembara Ilahi said...

:D

hehe.. idea biasa je.. xmenarik pn.. nk wat cerita ni snang je.. apa yg berlaku di kehidupan seharian blh je nk jadikan cerita :D

Wanie said...

busyne 2 3 hari ni..ape pun xleh join..huhu

Niena Pengembara Ilahi said...

hehe.. idea biasa jer la... erm.. nk hi keja dh :D

Hans said...

muka cikgu tu macam artis plak
:-)

Acik said...

nape ler yg hensem2 tu sumernya kepunyaan org, kan! hih, tergedix plak! sowi!!

Anum said...

good luck sis

sis anum dah tag sis join GA ini

http://satanicsoap.blogspot.com/2011/07/segmen-msred-my-favorite-photo-and-why.html

[sutera kasih] said...

rajin ktk kak bui hehe
kmk mok kenal cikgu tok lok :P

cik pip said...

menarik ni..:)

alif haris said...

hehe join bloglist cekgu ye kak bui :)

cik pip said...

bui..permintaan ni:)

boleh bui buat tutorial x mcm mana nak buat scroll and reply message?

thanx ye :)