Friday, July 15, 2011

Letih Fizikal Dan Mental

salam semua..
kalau korang perasan semalam sehari suntuk bui tak BW
memang tak bukak komputer langsung
entry semalam tu pun bui buat hari selasa sebenarnya..huhu

model sambilan kat google..*_*

malam sempat BW sekejap jer
follow balik korang yang sudi follow bui
lepas follow,baca komen2 'manja' korang
nak reply tapi bui memang tak larat
bui letih fizikal dan mental..huhu


entry ni pun bui buat 'emegenci'
juz nak bagitau korang semua
bui minta maaf sangat2 sebab bui tak balas kunjungan
korang semalam dan hari ni sebab bui ada hal,
yang menyebabkan bui letih fizikal dan mental
nanti bui buat entry pasal ni k
dan,dun worri,bui akan terjah blog korang nanti
sebaik sahaja semuanya selesai..*_*


sutera kasih..mun ktk terbaca entry tok
insyallah kmk akan molah tutorial apa yg ktk mintak
ya k..kelak kmk roger2 ktk..


motivasi diri
TENGOK AWAN USAH TERLUPA PADA BUMI YANG DIPIJAK



22 comments:

Niena Pengembara Ilahi said...

:D takpe.... uruskn yg penting dlu :D

ajumohit said...

Rehat secukupnya ye bui... Yg penting jg kesihatan n bykkan minum air tau

Cho Cho said...

tedahh..sama la kita tok sist..

harrazdani said...

mun kelak semua sudah beres madah sama kamek yaaa..

izfanora said...

rehat cukup2.. nanti dah sakit lg susah.. :)

Acik said...

alaaa ... cian! semoga dp yg terbaik!

Wanie said...

akak, takpe la..
sy pun busy 2 3 hari ni..:)

nurul nadia nasir said...

kte sama kak bui.nadia pon bizi jugakk :( assingment dah bertimbunn

Idah said...

kenapa bui sampai letih fizikal dan mental tu...tak sabar nak tau apa cerita disebalik ni..

Azhafizah[フィザ] said...

wah..bizi ape kak?rehat2 dulu ye kak..

Elie Lily said...

jangan lupa rehat! :)

ary anwari said...

kak bui rehat la aw..da kuat baru la boleh BW..:) jage kesihatan ye

[sutera kasih] said...

tedah ktk kak..lelah ka..sik hal, kelak2 pun sik hal ktk molah tuto ya k..mun ada link tmpt ktk blaja tuto ya pun sik hal juak, share jak..kesian ktk kak..

Bui Junaidi said...

thanks korang semua..
sudi jugak jenguk bui..
terharunya..hehe *_*

harraz..lucu pulak rsnya bila dgr harraz cuba cakap sarawak..but,not bad..*_*

kotak bulat said...

xpe..kalau kak bui bz..uruskan yg lain..
bia kb sapu sawang kat blog ni.. :P
biar tak sempat labah2 dtg buat sawang..hehhehe

Bui Junaidi said...

kb..hehe..kak bui bizi sgt 2 hari lepas..mmg betul2 letih..baik nya kb..toce2..hihi

NOOR FATIN said...

rehat2 banyak bui. :) saya pun bz sikit skrg. jarang bw dah ni. update blog pn bila sempat je. hehe..

takecare tau :)

alif haris said...

hehe kesiannya kucing tu kepenatan ^^

Bui Junaidi said...

noor..takper,bui faham..kdg2 ada hari kita free,ada hari kita bizi..*_*

aliff..owh,kesian kat kucing jer ker..haha

Fad said...

comel la kucing tu..akrobatik..haha

Bui Junaidi said...

fad..hari2 training..hihi

Slimmingbeauti said...

Hai Bui, salam perkenalan. Akak orang S'wak gak. Kalau Bui mahu dapatkan tips-tips tambahan untuk mengatasi masalah fizikal, bolehlah jemput datang melawat 'rumah' akak: http://tanyafarmasi.blogspot.com/search/label/PENYAKIT%20ALAF%2021